Obwiśnięte - źle ustawione drzwi
- smak56
- klubowicz
- Przebieg: 285000
- Silnik: 1.3 multijet
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 368 razy
- Otrzymał podziękowań: 621 razy
domeldoom, nie popadaj w pesymizm. Samochód jest fajny i na pewno to docenisz. Ja natomiast od początku, kiedy zalogowałem się w LKP najpierw sprawdzam czy ktoś miał do czynienia z "moim" problemem, gdyż koledzy ma forum prześwietlili Lineę lepiej niż tomograf komputerowy i są bardziej kompetentni, bardziej życzliwi niż "panowie" w ASO. Pozdrawiam.
smak56
* * * *

* * * *
-
- Nowy
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 8v
- Rocznik: 2011
Dzięki za dobre słowo - w sumie jak ochłonę to może lepiej na to spojrzę.smak56 pisze:domeldoom, nie popadaj w pesymizm. Samochód jest fajny i na pewno to docenisz. Ja natomiast od początku, kiedy zalogowałem się w LKP najpierw sprawdzam czy ktoś miał do czynienia z "moim" problemem, gdyż koledzy ma forum prześwietlili Lineę lepiej niż tomograf komputerowy i są bardziej kompetentni, bardziej życzliwi niż "panowie" w ASO. Pozdrawiam.
-
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 8v
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
domeldoom, nie daj się wydołować,zadzwoń do serwisu na pewno jak przedstawisz swoją sytuację to dostaniesz autko zastępcze,ja osobiście jak musiałem zostawić Linkę w serwisie to na zastępstwo dostałem nówkę Pandę na liczniku 500km nie robili żadnych problemów może i u Ciebie też tak będzie??głowa do góry kolego!!!musi być dobrze.
- mireks
- klubowicz
- Przebieg: 159000
- Silnik: 2.0 Multijet
- Rocznik: 2012
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
- Kontakt:
Zdobądź więcej informacji z ASO - jak radzą Koledzy. Może akurat dostaniesz coś w zastępstwie. Trudno ocenić jakie masz uszkodzenia, ale jeśli to jakieś drobne otarcie, to Ci je zlikwidują miejscowo bez malowania części. Pomyśl, że w przyszłości przez pierwszy rok każda rysa na lakierze będzie Ci spędzać sen z powiek, a apogeum złości osiągniesz po pierwszym obiciu samochodu drzwiami jakiejś melepety na parkingu.domeldoom pisze:Obyś miał rację :-)mireks pisze:
Pojedź do Serwisu i zleć usunięcie usterki. To może być jakaś pierdoła na 5 minut pracy mechanika. Pierwsze koty za płoty
Ale obawiam się, że ustawienie drzwi + poprawki lakiernicze to nie 5 minut. Musze jechać 45 km do ASO zostawić samochód i czekać na naprawę albo znowu wracać 45 km do domu po to by za kilka dni znowu jechać itd.
Masz lekki falstart, ale nie zniechęcaj się.
A co do radia - to ewidentny błąd dilera. Radyjko do wymiany albo inna forma zadośćuczynienia. Notabene czy przypadkiem na panelu przednim radio z odtwarzaniem mp3 nie powinno mieć logo "mp3"? Kto wie?
- mireks
- klubowicz
- Kontakt:
He he, masakramwas pisze:mireks, powinno miećmireks pisze:Notabene czy przypadkiem na panelu przednim radio z odtwarzaniem mp3 nie powinno mieć logo "mp3"? Kto wie?Już koledze wytłumaczyliśmy tą kwestię w innym wątku

mwas przyłapałeś mnie na tym, że nie czytam wszystkich wątków

W ramach pokuty tą noc spędzę przy samochodzie na polerowaniu lakieru - 10 warstw wosku, nie mniej!

- mireks
- klubowicz
- Kontakt:
Właśnie skończyłem. Zdjęcia nie wyszły więc nie będę ich wklejać.smak56 pisze:Nawet jak mireks zrobi dokumentację to i tak nie uwierzę ........ (funkcja kopiuj - wklej)!Tomek pisze:Koniecznie zrób dokumentację fotograficzną , bo.... nie uwierzymy
Do wypolerowania lakieru przez noc potrzebne są:
4 kawy
3 redbulle
6 puszek wosku
1 biceps pudziana
2 m2 flaneli
Połysk jest niesamowity

- mwas
- Prezes
- Przebieg: 98000
- Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 346 razy
- Otrzymał podziękowań: 965 razy
- Kontakt:
Trochę mi w tym zestawieniu kraty czegoś chmielowego zabrakłomireks pisze:Właśnie skończyłem. Zdjęcia nie wyszły więc nie będę ich wklejać.
Do wypolerowania lakieru przez noc potrzebne są:
4 kawy
3 redbulle
6 puszek wosku
1 biceps pudziana
2 m2 flaneli

Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM