Zima Zima
- Bernardito
- klubowicz
- Przebieg: 102000
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 18 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- mwas
- Prezes
- Przebieg: 98000
- Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 344 razy
- Otrzymał podziękowań: 957 razy
- Kontakt:
Wracając do wątku - zima zima i po zimie, a bilans jej w moim przypadku jest taki, że bolid trafił do warsztatu blacharsko lakierniczego po wyczynie jakiegoś, nikomu nie znanego pajaca, który to przychaczył mój tylny prawy bok
W efekcie wgniot na łączeniu zderzaka i błotnika, zdarty lakier w tym miejscu ze zderzaka, poharatany błotnik przy kole i ewidentne ślady obcierki na kancie zderzaka
Sprawca oczywiście NN, bo kto by wpadł na to, że można jakąś kartkę z kontaktem zostawić
W sobotę auto oddane, naprawa z AC, właśnie dostałem info, że jest do odbioru. Ciekawi mnie tylko to, co powiedział mi mechanik, a mianowicie poinformował mnie, że przy prawej lampie jest ułamany zaczep ! I wychodzi mi na to, że poprzedni warsztat (niby ASO Fiata), który naprawiał poprzednią szkodę wyrządzoną przez pewną panią, kiedy majstrował przy lampie musiał mi ją upieprzyć ! I jeszcze do tego źle dobrali kolor lakieru... Normalnie
dla tego warsztatu, nigdy więcej się u nich nie pojawię na żadną naprawę blach-lak
Tym razem robiłem też w ASO Fiata, ale w innym, jak odbiorę dzisiaj auto, to będę wiedział, jak im poszła naprawa, może nie wszystkie blach-lak w ASO to partacze...

Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM
- mwas
- Prezes
- Przebieg: 98000
- Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 344 razy
- Otrzymał podziękowań: 957 razy
- Kontakt:
No niestety, zniżki na AC trochę polecą, ale wole dopłacić przy odnawianiu kolejnej polisy niż wyskakiwać teraz z tysiaka PLN
Jak to jest w sąsiednim wątku: Takim gnidom to ręce obcinać
Ale pocieszające jest to, że auto odebrane, jest zrobione super, niestety tej uszkodzonej przez poprzedni serwis lampy nie można było teraz wymienić przy likwidacji tej szkody, bo ubezpieczalnia by tego nie łyknęła. Na szczęście lampa trzyma się sztywno i stabilnie na dwóch zaczepach, a ten trzeci będę musiał potraktować jakimś Poxipolem i powinno być git. Może zoabiore się za to w en weekend, o ile aura pozwoli.

Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
- smak56
- klubowicz
- Przebieg: 285000
- Silnik: 1.3 multijet
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 368 razy
- Otrzymał podziękowań: 621 razy
Tomek, w sprawie chlapaczy. Minął rok jak założyłem do swojego i kompletnie nic się nie zmieniło. Jak na początku tak jest i dziś. Jestem bardzo zadowolony! Pisałem o tym w tym miejscu http://www.lineaklubpolska.pl/viewtopic.php?t=1589" onclick="window.open(this.href);return false;
smak56
* * * *

* * * *
- Tomek
- Moderator
- Przebieg: 131000
- Silnik: 1.4 V8 + LPG
- Rocznik: 2009
- Podziękował: 287 razy
- Otrzymał podziękowań: 304 razy
smak56, mnie się jeden z chlapaczy trochę potargał przy śrubie którym jest przykręcony do nadkola.
Mogłem dać większe podkładki... no ale teraz jestem mądrzejszy...
Zimę sobie przejeżdżę, ale na przyszły sezon będę chciał je wymienić, więc jeżeli u Covala sprawdzą się te od GP, to takie bym sobie sprawił.
Mogłem dać większe podkładki... no ale teraz jestem mądrzejszy...
Zimę sobie przejeżdżę, ale na przyszły sezon będę chciał je wymienić, więc jeżeli u Covala sprawdzą się te od GP, to takie bym sobie sprawił.
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
http://www.lineaklubpolska.pl/viewtopic ... 4827#44827" onclick="window.open(this.href);return false;Tomek pisze:więc jeżeli u Covala sprawdzą się te od GP