Spotkanko odbędzie się w czwartek 13,10,2011r. o godz. 13.15 na parkingu Leclerca.
[ Dodano: |13 Paź 2011|, o 16:13 ]
Dzisiaj o godz. 13.15 odbył się pierwszy oficjalny mini spot Lublin. Troszeczkę skromniutko jeżeli chodzi o frekwencje ale jak to mówią nie liczy się ilość ale jakość

Miałem przyjemność poznać osobiście
daro 189 spotkanie trwało do godz. 15 więc troszkę czasu na pogaduchy mieliśmy a czas nam zlecał nie wiadomo kiedy. Jestem pod wrażeniem Linei daro 189, jest tak autko dobrze zakonserwowane, każda śrubeczka, rożne elementy jak nieprzesmarowane to pomalowane szacun za to ile to można włożyć swojej pracy no i serca w auto bo jak to można inaczej nazwać szczególnie że auto ma być na lata. Kiedyś na forum daro 189 pisał o ty, odnalazłem to
http://www.lineaklubpolska.pl/viewtopic ... ght=#42807" onclick="window.open(this.href);return false; Dzięki kolego za słoiczek Dżemu truskawkowego, okazało się że trafiłeś tym w sedno

bo żona mi mówiła że miała dzisiaj kupić dżem truskawkowy i zapomniała. Fajnie że się to spotkanie odbyło i że mogłem kogoś z mojego regionu poznać.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.