Spotkanie w Łodzi 16.10.2011
- Hummel
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2009
Spotkanie w Łodzi 16.10.2011
Witam,
Jakiś czas temu rozmawiałem z kolegą Szamanem na temat spotu w Łodzi i w związku mam propozycje spotkania się w dn. 16.10.2011(niedziela) w Łodzi na "Kaloryferze" przy ul. Wycieczkowej 76.(godzina do ustalenia, ale chyba tak koło południa)
Pewnie to jeden z ostatnich dni z normalną pogodą na spotkanie "pod chmurką". Ponieważ jest to odkryty parking i niema tam gdzie sie schronić przed deszczem w przypadku prognozowanych opadów, zlot byśmy odwołali(przenieśli na inny termin).
Byłby jeszcze ktoś chętny z Łodzi (ewentualnie dalszych lub bliższych okolic) na mini zlocik ?
Pozdrawiam
Jakiś czas temu rozmawiałem z kolegą Szamanem na temat spotu w Łodzi i w związku mam propozycje spotkania się w dn. 16.10.2011(niedziela) w Łodzi na "Kaloryferze" przy ul. Wycieczkowej 76.(godzina do ustalenia, ale chyba tak koło południa)
Pewnie to jeden z ostatnich dni z normalną pogodą na spotkanie "pod chmurką". Ponieważ jest to odkryty parking i niema tam gdzie sie schronić przed deszczem w przypadku prognozowanych opadów, zlot byśmy odwołali(przenieśli na inny termin).
Byłby jeszcze ktoś chętny z Łodzi (ewentualnie dalszych lub bliższych okolic) na mini zlocik ?
Pozdrawiam
- aixen
- klubowicz
- Przebieg: 85555
- Silnik: 1.4 8v
- Rocznik: 2007
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Termin może być... miejsce też, choć... może warto rozważyć parking przed M1 na Brzezińskiej... miejsca sporo, i jest gdzie się schować w razie deszczu.
Kawa też się tam znajdzie a sam parking jest bezpłatny...
PS. W dawnych czasach odbywały tam się spotkania AK klubu Siena Palio Albea na których bywałem...
Kawa też się tam znajdzie a sam parking jest bezpłatny...
PS. W dawnych czasach odbywały tam się spotkania AK klubu Siena Palio Albea na których bywałem...
Linea 1.4 8v & LPG r.2007 wersja Dynamic 85 KKm (Syn)
Linea 1.4 Turbo r.2009 wersja Dynamc 56 KKm (To ja)
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
- aixen
- klubowicz
- Przebieg: 85555
- Silnik: 1.4 8v
- Rocznik: 2007
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
dodam datę... 16/10/2011...Hummel pisze:No to ustalamy! Spotykamy się parkingu M1 (żeby sie nie szukać to lokalizujemy się w części parkingu bliżej ul. Stokowskiej) o godzinie 11:30.
Zapraszam wszystkich chętnych
Pozdrawiam
Linea 1.4 8v & LPG r.2007 wersja Dynamic 85 KKm (Syn)
- Hummel
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2009
Witam,
Oto relacja na żywo z 1-go spotkania posiadaczy Linei z regionu Łódzkiego.
Troche to moja wina, że nie podałem numeru telefonu do siebie aby jakby co dzwonić, ale albo ja stoje w złym miejscu albo inni koledzy ukryli swoje pojazdy pomiedzy innymi zaparkowanymi autami. Stoje blisko krańcowki MPK przy ul.Stokowskiej, całkiem widoczny...tylo że zupełnie sam:). Pisze z tefonu, jak wróce do domu wrzuce fotki:).
Pozdrawiam
Oto relacja na żywo z 1-go spotkania posiadaczy Linei z regionu Łódzkiego.
Troche to moja wina, że nie podałem numeru telefonu do siebie aby jakby co dzwonić, ale albo ja stoje w złym miejscu albo inni koledzy ukryli swoje pojazdy pomiedzy innymi zaparkowanymi autami. Stoje blisko krańcowki MPK przy ul.Stokowskiej, całkiem widoczny...tylo że zupełnie sam:). Pisze z tefonu, jak wróce do domu wrzuce fotki:).
Pozdrawiam