SPOTKANIE ŚLĄSK 4 - wrzesień TG
-
- klubowicz
- Przebieg: 20000
- Silnik: 1.4 8v
- Rocznik: 2011
- Podziękował: 1 raz
no no no!!
mam nadzieję że będziemy regularnie przyjeżdżać na spoty.. naprawdę świetna atmosfera, człowiek się czegoś dowie (bo może nie blondynka, ale... nie każda z nas musi znać się jeszcze na autach...........)
super
wielkie dzięki
Pawle, a Tobie dziekuję za filmiki
mam nadzieję że będziemy regularnie przyjeżdżać na spoty.. naprawdę świetna atmosfera, człowiek się czegoś dowie (bo może nie blondynka, ale... nie każda z nas musi znać się jeszcze na autach...........)
super
wielkie dzięki
Pawle, a Tobie dziekuję za filmiki
dynamic 1.4 red Flamenco.....
- bucu74
- klubowicz
- Przebieg: 90000
- Silnik: 1.4 8V + LPG
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 9 razy
Zlot jak zwykle udany.
Też jesteśmy zdania, że miejsce zlotu trzeba zmienić i to nie z powodu małej wpadki gospodarzy tylko dla poznania innego mam nadzieje równie uroczego miejsca.
Też jesteśmy zdania, że miejsce zlotu trzeba zmienić i to nie z powodu małej wpadki gospodarzy tylko dla poznania innego mam nadzieje równie uroczego miejsca.
Nasze troszkę większe 7will pisze:Dagmara a ja miałem spalanie 5,4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2011, 13:17 przez bucu74, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- klubowicz
- Przebieg: 20000
- Silnik: 1.4 8v
- Rocznik: 2011
- Podziękował: 1 raz
Wczoraj wracałam myślałam że nawigację wyrzuce, prowadziła nie tam gdzie chciałam jechac... straciłam jakieś 10 minut na walkę z tym "usrojstwem", dobrze że mąż ja ustawiał.................. tylko nie wiem czy te 10 minut nie uratowały nam życia............
500 metrów przed naszym domem, na prostej wiejskiej drodze zderzyły się 2 auta, 1 dachowało, 1 osoba zginęła........ dojechaliśmy do tego miejsca właśnie jakieś 5-10 minut po zdarzeniu.................. tak mi ciarki po plecach przeszły że mogliśmy to być my..................
500 metrów przed naszym domem, na prostej wiejskiej drodze zderzyły się 2 auta, 1 dachowało, 1 osoba zginęła........ dojechaliśmy do tego miejsca właśnie jakieś 5-10 minut po zdarzeniu.................. tak mi ciarki po plecach przeszły że mogliśmy to być my..................
dynamic 1.4 red Flamenco.....