SPOTKANIE ŚLĄSK 4 - wrzesień TG
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
Czekaliśmy prawie godz na obiad, a potem powiedzieli, że mamy zapłacić grupowo. Ale niedaleko jest inny dużo przytulniejszy lokal, oraz koleżanka lineanna ma jakąś sprawdzoną miejscówkę. Tak więc następny śląski spot będzie gdzieś indziej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ślimak
- Administrator
- Przebieg: 7000
- Silnik: 2.0 HYBRID
- Rocznik: 2022
- Podziękował: 553 razy
- Otrzymał podziękowań: 445 razy
- Kontakt:
Byle nie w 17 osób 
Tak naprawdę to nie było spotkania, które było by nieudane. Jak zwykle choć - uczestników było mniej było fajnie. Byli stali bywalcy i nowi, którzy mam nadzieje polubili nasze towarzystwo. Lokal choć fajny przez 3 spotkania w 4 spotkaniu nie popisał się obsługą naszej grupy. jak ktoś trafnie kiedyś powiedział "Na zaufanie pracuje się długo, a traci w mgnieniu oka". Pani menager stanęła na wysokości zadania i obsłużyła wszystkich uczestników tych z kartami z Panem z terminalem. Generalnie inne miejsce było by wskazane.
Pozdro i dzięki za miło spędzony czas.

Tak naprawdę to nie było spotkania, które było by nieudane. Jak zwykle choć - uczestników było mniej było fajnie. Byli stali bywalcy i nowi, którzy mam nadzieje polubili nasze towarzystwo. Lokal choć fajny przez 3 spotkania w 4 spotkaniu nie popisał się obsługą naszej grupy. jak ktoś trafnie kiedyś powiedział "Na zaufanie pracuje się długo, a traci w mgnieniu oka". Pani menager stanęła na wysokości zadania i obsłużyła wszystkich uczestników tych z kartami z Panem z terminalem. Generalnie inne miejsce było by wskazane.
Pozdro i dzięki za miło spędzony czas.
-
- klubowicz
- Przebieg: 20000
- Silnik: 1.4 8v
- Rocznik: 2011
- Podziękował: 1 raz
następne spotkanie śląskie może na Jurze
Witam!!
Mam sprawdzony lokal, dowiem się czy dadzą nam salę, myślę że nie będzie problemu, parking duży.................
zobaczcie sami
http://spichlerz.net" onclick="window.open(this.href);return false;
Mam sprawdzony lokal, dowiem się czy dadzą nam salę, myślę że nie będzie problemu, parking duży.................
zobaczcie sami
http://spichlerz.net" onclick="window.open(this.href);return false;
dynamic 1.4 red Flamenco.....
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy