Gdzie tankujecie?
- krakus02
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 16V TJet
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 16 razy
Koncerny obniżyły ceny, bo im sprzedaż spadła o kilka procent, więc zwiększają popyt przez obniżanie cen, aby utrzymać swoje zaplanowane zyski... Jakbyśmy wszyscy (w kraju) ograniczyli jeżdżenie przez pół roku to myślę, że cena 95 byłaby w okolicach 4zł, No, ale i tak fajnie, że możemy cieszyć się średnio z 4%-wej obniżki ceny paliwa.
A poniżej troche wyliczeń
Przy osobie, która średnio przejeżdża 1500km/miesiąc, przy średnim spalaniu 7,6l/100km otrzymujemy po obniżce miesięczne oszczędności na poziomie 24zł co w przeliczeniu na piwa daje nam wieczór z 6 piwkami

Wnioski: po obniżce mamy jeden wieczór, w którym możemy zapomnieć jak wszystko jest drogie...
A poniżej troche wyliczeń

Przy osobie, która średnio przejeżdża 1500km/miesiąc, przy średnim spalaniu 7,6l/100km otrzymujemy po obniżce miesięczne oszczędności na poziomie 24zł co w przeliczeniu na piwa daje nam wieczór z 6 piwkami

Wnioski: po obniżce mamy jeden wieczór, w którym możemy zapomnieć jak wszystko jest drogie...

„Śmiej się, śmiej, ale mój model to ferrari wśród Fiatów, oczywiście kiedy ja prowadzę" 

- luk006
- klubowicz
- Przebieg: 18972
- Silnik: 1,4 77KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
A na Dolnym Śląsku niemal na wszystkich stacjach, które dziś widziałem Pb95 za 4,99 - dokaładnie taka sama cena za ON.
Natomiast co do stacji na których tankuję, nie chce robić komuś kryptoreklamy i powiem tylko, że w logo tej sieci znajduje się ptak. I to nie jakiś gołąb czy wróbel tylko taki bardziej drapieżny
. Dla ułatwienia dodam, że podobny jest na naszym godle. By jeszcze uławić w logo, nie znajduje się cały ptak ale raptem jego część. I nie są to skrzydła czy tez kuper ale łeb. Dla ułatwienia dodam, że łeb nie jest "en face", lecz tylko lewy profil
. Myślę, że już wiecie
Dodam tylko, że tankuję tam słuzbówkę. Przejeżdżając ok. 50 tys. rocznie na czułym silniku HDI zero problemów z paliwem.
Natomiast co do stacji na których tankuję, nie chce robić komuś kryptoreklamy i powiem tylko, że w logo tej sieci znajduje się ptak. I to nie jakiś gołąb czy wróbel tylko taki bardziej drapieżny

Dodam tylko, że tankuję tam słuzbówkę. Przejeżdżając ok. 50 tys. rocznie na czułym silniku HDI zero problemów z paliwem.
kiedyś Linea 1,4 77 KM ale żona zrobiła tuning optyczny przy wymuszeniu pierwszeństwa. Obecnie rumuńsko-francuski cud technologiczny w osobie Drakuli Lodgy.
- Tomek
- Moderator
- Przebieg: 131000
- Silnik: 1.4 V8 + LPG
- Rocznik: 2009
- Podziękował: 287 razy
- Otrzymał podziękowań: 304 razy
Kurczątkoluk006 pisze:powiem tylko, że w logo tej sieci znajduje się ptak. I to nie jakiś gołąb czy wróbel tylko taki bardziej drapieżny. Dla ułatwienia dodam, że podobny jest na naszym godle. By jeszcze uławić w logo, nie znajduje się cały ptak ale raptem jego część. I nie są to skrzydła czy tez kuper ale łeb. Dla ułatwienia dodam, że łeb nie jest "en face", lecz tylko lewy profil

- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
Tomek pisze:luk006 napisał/a:
powiem tylko, że w logo tej sieci znajduje się ptak. I to nie jakiś gołąb czy wróbel tylko taki bardziej drapieżny. Dla ułatwienia dodam, że podobny jest na naszym godle. By jeszcze uławić w logo, nie znajduje się cały ptak ale raptem jego część. I nie są to skrzydła czy tez kuper ale łeb. Dla ułatwienia dodam, że łeb nie jest "en face", lecz tylko lewy profil
KurczątkoCo to może być za sieć
![]()
![]()
![]()
DobreCoval pisze:KFC

Sympatyk forum :-)
- karollino
- klubowicz
- Przebieg: 225000
- Silnik: 1,4 77KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 110 razy
- Otrzymał podziękowań: 98 razy
Potwierdzam - tankowanie z dziś, o przepraszam wczoraj :D, Wrocław "Neste" - 4,97 (noPb95). Dla szczęśliwych posiadaczy kart rabatowych jeszze 5 gr. mniej.luk006 pisze:A na Dolnym Śląsku niemal na wszystkich stacjach, które dziś widziałem Pb95 za 4,99
Zgodnie z sugestią krakusa za zaoszczędzone pieniądze zakupiłem symboliczne piwko, kórym właśnie skończyłem się delekotwać.
Fiat Linea Dynamic:
+ DRL
+ subwoofer i maty w drzwiach
+ lusterko wsteczne autochrom z kamerą cofania
+ elektryczna regulacja lędźwi
+ regulacja wysokości fotela pasażera
+ podłokietnik z nawiewem
+ klimatronik
+ tempomat
+ DRL
+ subwoofer i maty w drzwiach
+ lusterko wsteczne autochrom z kamerą cofania