Co dzisiaj zrobiłem w swoim samochodzie
- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
emmer, Nie nie chwaliłem się. Jest to Manta kosztowała mnie 180 zł. i muszę powiedzieć że jest fajnym radyjkiem, jak na Mantę ma naprawdę fajny dźwięk, Nie jest na płyty CD ale z premedytacją takie radyjko kupiłem. Ma wejście na kartę pamięci, Pamięć USB oraz wejście AUX i co najważniejsze ma rubinowe podświetlanie, pasuje do zegarów
http://www.ceneo.pl/;0159685164-10.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Sympatyk forum :-)
- mwas
- Prezes
- Przebieg: 98000
- Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 344 razy
- Otrzymał podziękowań: 957 razy
- Kontakt:
To ja się na razie nie odzywam, bo chyba ponad miesiąc auto nie było na myjce
a pod blokiem niestety nie można powalczyć
Ale w przyszły weekend, jak pogoda dopisze, planuję czyszczenie wraz z odkurzaniem
A zabawy będzie, bo auto żony jest jeszcze bardziej zapuszczone, więc chyba będę dobrym mężem i zrobię tam również porządek, bo nawet patrzeć na to nie mogę 

Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM
- Tomek
- Moderator
- Przebieg: 131000
- Silnik: 1.4 V8 + LPG
- Rocznik: 2009
- Podziękował: 287 razy
- Otrzymał podziękowań: 304 razy
A mnie się dzisiaj nudziło, i postanowiłem zajrzeć do akumulatora.
A jak już zajrzałem, to się okazało że trzeba dolać wody destylowanej. No i poszło mi całe pół litra. Cele jeszcze nie były odkryte, ale do ich odkrycia brakowało tyci tyci.
Polecam wszystkim aby zajrzeć do aku przynajmniej przed zimą.
A jak już zajrzałem, to się okazało że trzeba dolać wody destylowanej. No i poszło mi całe pół litra. Cele jeszcze nie były odkryte, ale do ich odkrycia brakowało tyci tyci.
Polecam wszystkim aby zajrzeć do aku przynajmniej przed zimą.
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
A ja standardowo umyłem dzisiaj Linkę, pod domem już nie na myjni. Myjąc jak zawsze oględziny auta, okazało się że lewe przednie nadkole mi się rusza więc będzie do roboty, zauważyłem również na dachu przy antenie guma zaczęła mi delikatnie parcieć. Również dzisiaj po myciu Linki nakleiłem w końcu z przodu przy nadkolach folię ochronną a zmotywowało mnie to że przez 4 lata jak już mam Linkę kamyki zrobiły swoje. Przy okazji mycia dzisiaj mojego sreberka umyłem również żony Punciaka 

Sympatyk forum :-)
- mwas
- Prezes
- Przebieg: 98000
- Silnik: 1.4 MultiAir 170 KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 344 razy
- Otrzymał podziękowań: 957 razy
- Kontakt:
A ja dzisiaj dałem czadu... ale to jeszcze nie koniec, jutro czeka mnie kolejn etap
Mianowicie, dzisiaj obskoczyłem dwa auta (Linkę i Golfika żonki), oba auta wewnątrz wyszorowane, odkurzone i... wyprana tapicerka
Pożyczyłem Karchera od brackiego i teraz autka schną
A jutro czeka mnie szorowanie zewnątrz i zabawa z lakierem. Zakupiłem preparat CarPlan T-Cut Metallic oraz wosk CarPlan Triplewax Car Polish, mam nadzieję, że sobie poradzę z ich skomplikowaną obsługą
no i mam nadzieję, że efekty będą godne wysiłku, jaki mam zamiar w to wszystko włożyć 

Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir 170 KM