Koledzy możecie się mylić. To może być 5 rano. Ja dzisiaj rano miałem 25C oczywiście Lina stoi na polu, a oto Dodam jeszcze że na stacjonarnym termometrze pokazywało tyle samo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
O piątej to ja dopiero zwlekam się z łóżka, a Wy już na nogach. A myślałem że to ze mnie jest ranny ptaszek...
Czy mi się wydaje, czy wykształca się nowa klubowa cecha (tradycja!) - podziwianie wschodów słońca zza kierownicy najpiękniejszego z aut? rafcio082, Tomek, Atoicski, no i ja. Kto jeszcze dołączy do listy?
Ostatnio zmieniony 14 lip 2011, 11:54 przez karollino, łącznie zmieniany 1 raz.
Fiat Linea Dynamic:
+ DRL
+ subwoofer i maty w drzwiach
+ lusterko wsteczne autochrom z kamerą cofania
+ elektryczna regulacja lędźwi
+ regulacja wysokości fotela pasażera
+ podłokietnik z nawiewem
+ klimatronik
+ tempomat
Czy mi się wydaje, czy wykształca się nowa klubowa cecha (tradycja!) - podziwianie wschodów słońca zza kierownicy najpiękniejszego z aut? <b> rafcio082, Tomek, Atoicski, </b> no i ja. Kto jeszcze dołączy do listy?
Dzisiaj a i owszem.. podziwiałem zza kierownicy
W aucie od 5 rano.
rano jakoś przyjemniej sie jeździ a widok wschodu mniej wiecej w godzinach 4.30 - 5.00 jest wspaniały, o czym już miałem okazje sie przekonać chcąc ominąć korki przed Świdnikiem a na dodatek za Zamościem na trasie jest pare wysokich wzniesień z których efekt jest jeszcze lepszy
Ja widzę jak słoneczko wstaje tylko późną jesienią, wczesną wiosną no i zimą - za sterami siadam kwadrans przed siódmą.
Fiat Linea Dynamic:
+ DRL
+ subwoofer i maty w drzwiach
+ lusterko wsteczne autochrom z kamerą cofania
+ elektryczna regulacja lędźwi
+ regulacja wysokości fotela pasażera
+ podłokietnik z nawiewem
+ klimatronik
+ tempomat
jaber1964, fajnie wygląda smak56, to teraz poprosimy 99999 no i oczywiście wiekopomna chwila - 100000 Ja właśnie będę polował na 55555, ale to jeszcze chwila minie