ale co za problem podnieść samochód i zdjąć jedno koło. - przymierzyć nową felę i juz wiadomo. no chyba że ci się nie chce. ale za taką kasę bym próbował.
emmer pisze:ale co za problem podnieść samochód i zdjąć jedno koło. - przymierzyć nową felę i juz wiadomo. no chyba że ci się nie chce. ale za taką kasę bym próbował.
Problem taki, że nie zawsze jeżdżę tylko fiatem a akurat jadąc kupić fele byłem autem służbowym.
W każdym razie chyba źle oceniłem gościa. Dzisiaj oddałem mu felgi, a on bez problemu oddał mi całą kasę.
kiedyś Linea 1,4 77 KM ale żona zrobiła tuning optyczny przy wymuszeniu pierwszeństwa. Obecnie rumuńsko-francuski cud technologiczny w osobie Drakuli Lodgy.
Tomek pisze:
Masz teraz dużo czasu na spokojne szukanie kolejnych 16, tym razem 4x98
Jak coś przypadkiem wypatrzę, to dam Ci znać
Dzięki. Niestety na Allegro nic ciekawego nie ma. Jak cena przystępna to felgi z reguły 7,5 cala, a jak mi się podoba wzór i rozmiar to nie na moją kieszeń
Tara, moze tutaj cos znajdziesz dla siebie jak masz zapas fabryczny to napewno opona 185 (max 80 km/h). a opony mają być takie same na osi - także przód może być 205 a tył 195 - lub na odwrót, bo ostatnia szkoła mówi że lepsze opony na tył.