Tomek pisze:Radeon, napisz jeszcze proszę gdzie kupiłeś te piękne felgi, i ile worków złota trzeba na to szykować..
Ech... nie mogę się napatrzeć na zdjęcia Twego auta...

Od lutego tego roku śledziłem pewne ogłoszenie na allegro. Gość wystawił felgi z oponami za 2400zł, wtedy mogłem tylko pomarzyć. Za jakiś czas ten sam gość wystawił same felgi za 1500zł, zacząłem kombinować z kasą ale się nie udało. Wreszcie dwa tygodnie temu te same felgi wystawiono za 1200zł, wiedziałem że będą moje

dodatkowym argumentem było to że po odbiór musiałem jechać całe 36km, pod Inowrocław. Nie klikałem kup teraz, tylko pojechałem obejrzeć fele i tu radosna niespodzianka, utargowałem jeszcze 100zł. Tak więc 1100zł to koszt zakupu
[ Dodano: |16 Cze 2011|, o 14:21 ]
luk006 pisze:Świetnie wygląda czarna Linka na 17-tkach. Gratuluję, jednak minimalna gleba byłaby mile widziana. Radeon czy wydech to tylko ozdobniki, czy także efekt akustyczny?
Dla wszystkich, którzy chcą dobrać do Linki alu, poniżej ciekawy link:
http://alu-kola.elektrony.cz/konfigurat ... =Limousine" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam
Obie rury podłączone, ale efektów dźwiękowych brak ze względu na oryginalną puszkę. Jak się wypali to może się skuszę na puchę basową np. od hondy civic (też mają wydech w poprzek).
[ Dodano: |16 Cze 2011|, o 14:23 ]
rafcio082 pisze:Super wyglądają Twoje alusy ale z glebą to bym uważał bo lina do wysokich nie należy i jeśli masz osłonę to przy każdym progu będziesz haczył
Jeśli będzie gleba to tylko 30-40mm, także będzie tylko troszkę niżej od T-Jeta.
[ Dodano: |16 Cze 2011|, o 14:29 ]
mwas pisze:emmer pisze:jeszcze jak możesz to napisz jakiej marki sa oponki.
Przyłączam się do pytania, bo, tak jak napisał
emmer pisze:bardzo fajny bieżnik

Za jakiś czas trzeba będzie pomyśleć o wymianie opon, więc może znalazłbym takie w swoim rozmiarze
Radeon, kliknij jeszcze, gdzie je nabyłeś i ile musiałeś wyłożyć na taki rozmiar

Oponki kupiłem od zaprzyjaźnionego wulkanizatora, oczywiście używane ale w stanie idealnym, rocznik opon 2008, 7mm bieżnika marki Dunlop. Cena to sprawa skomplikowana, bo pierwotnie miałem zostawić moje w rozliczeniu i dopłacić 200zł ale oponki sprzedałem koledze
Duskapowi no i po długim targowaniu zostawiłem 600zł u wulkanizatora.
Fiat 126p 1978r, Fiat 126elx 1998r, Fiat Uno 1,0 1996r, Ford Fiesta 1,6 xR2i 1989r, BMW e34 525i 1988r, FIAT LINEA 2009r