Zgłoszenie wysłałem.
Ponadto zadałem mu pytanie czy możemy wziac udział w ich wieczornej biesiadzie, on napisał mi, że możemy również wziąć udział w ich wieczornej .
Czy są chętni?
Bo ja tak.
Niestety w moim przypadku biesiada odpada - trochę ponad tydzień wcześniej zostanę tatą i żony na 2 dni samej nie zostawię ale jak się mały nie "spóźni" to na pewno będę i w sobotę i w niedzielę na kilka godzin
Kombinuję z naklejkami magnetycznymi na drzwi boczne (wstępnie ma to być flaga-szachownica z logo naszego klubu i nikiem forumowym jakieś 30x30cm) zobaczymy co się urodzi w programie graficznym - jak wyjdzie fajnie to zamówię - na TOR Poznań jak znalazł i zasłoni 2 wgniecenia parkingowe na drzwiach
Odrzucam Waszą rzeczywistość i tworzę sobie własną
Q pisze:Kombinuję z naklejkami magnetycznymi na drzwi boczne
Fajny pomysł
Mam gdzieś jeszcze spory kawał folii magnetycznej z numerem bocznym taksówki którą kiedyś jeździłem.
Muszę się poważnie zastanowić nad wykorzystaniem go.
Na razie zrobiłem flagę w odpowiedniej rozdzielczości aby na wydruku piksele nie wyszły, teraz trzeba jeszcze dobrać kolor logo i napisów oraz zniekształcić odpowiednio aby leżały na fladze a nie wisiały nad nią..
Flaga może mieć 15x25cm czyli na typowy banner magnetyczny sprzedawany na allegro wejdą 2 komplety (4 flagi)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tak a propos tych folii magnetycznych.. trzeba bardzo uważać żeby pod tą folią było sucho, bo np. po deszczu, wilgoć pod folią i świecące słonko to bardzo szybko odparzony lakier.
Wiadomo zawsze trzeba przetrzeć czystą szmatką miejsce przyklejenia i zamawiać na grubej folii magnetycznej (min 0,7mm) raz zamówiłem na 0,4mm i przy 100km/h mi reklamę zerwało..
OK to wstępnie wyszło coś takiego, niestety prawą i lewą trzeba robić oddzielnie napisy bo na szybko to można je tylko w lusterku przeczytać
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A myslałeś może o biało-czerwonej szachownicy i na tym czarne logo? Taki patriotytczny akcent
Fiat Linea Dynamic:
+ DRL
+ subwoofer i maty w drzwiach
+ lusterko wsteczne autochrom z kamerą cofania
+ elektryczna regulacja lędźwi
+ regulacja wysokości fotela pasażera
+ podłokietnik z nawiewem
+ klimatronik
+ tempomat