Listwy chromowane zderzaki+drzwi
- SZAMAN
- klubowicz
- Przebieg: 102000
- Silnik: 1,4 T-Jet 16v
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Witam.
Co do chromów na podszybiu ja założyłem .. możesz zobaczyć w mojej galerii.Mi sie to podoba
Co do ochromowania wokół to i ja miałem takie przebłyski.To była tzw przeze mnie wersja turecka.Pierwszą Linke miałem kupioną w 2007 r w październiku kiedy weszła na nasz rynek bodajże w czerwcu to ta wersja " turecka" bardzo mi przypadła do gustu i szukałem dodatków ,ale nikt jeszcze nie robił ,bo za świeże auto. Moja wersja bez listew bocznych- a bardzo chciałem mieć na drzwiach.Pytałem w serwisie ,a oni zaśpiewali 700!!! zł za kpl- szok.Znalazłem w Łodzi producenta i bardzo podobne kupiłem za...36 zł plus lakier to wyszło mniej niż połowa ceny z ASO.Masakra.
Ale to przeszłość.Teraz juz nową swoją mam w chromie i śmigam.
Pozdrawiam.
Co do chromów na podszybiu ja założyłem .. możesz zobaczyć w mojej galerii.Mi sie to podoba
Co do ochromowania wokół to i ja miałem takie przebłyski.To była tzw przeze mnie wersja turecka.Pierwszą Linke miałem kupioną w 2007 r w październiku kiedy weszła na nasz rynek bodajże w czerwcu to ta wersja " turecka" bardzo mi przypadła do gustu i szukałem dodatków ,ale nikt jeszcze nie robił ,bo za świeże auto. Moja wersja bez listew bocznych- a bardzo chciałem mieć na drzwiach.Pytałem w serwisie ,a oni zaśpiewali 700!!! zł za kpl- szok.Znalazłem w Łodzi producenta i bardzo podobne kupiłem za...36 zł plus lakier to wyszło mniej niż połowa ceny z ASO.Masakra.
Ale to przeszłość.Teraz juz nową swoją mam w chromie i śmigam.
Pozdrawiam.
szaman
- SZAMAN
- klubowicz
- Przebieg: 102000
- Silnik: 1,4 T-Jet 16v
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
na listwach jest taśma 3M i trzyma nieźle.
W poprzedniej lince która poszło do kasacji po poślizgu też miałem listwy podokienne.Miałem możliwość wymontowania wszystkiego co nie było w wyposażeniu standardowym i ujętym w dodatkach auta więc chciałem wyciągnąć listwy ,ale nie dało rady ,aż połamałem pazury.Odzyskałem jedynie nakładki na klamki do których nakleiłem nowa taśmę ,przepolerowałem i podprostowałem ,bo nie jest taka łatwa sprawa by je zdjąć bez szwanku.
Teraz sa w nowej Lince.
Co do świateł przejrzę materiał o którym wspomniałeś i dzięki za info.
Pozdrawiam
W poprzedniej lince która poszło do kasacji po poślizgu też miałem listwy podokienne.Miałem możliwość wymontowania wszystkiego co nie było w wyposażeniu standardowym i ujętym w dodatkach auta więc chciałem wyciągnąć listwy ,ale nie dało rady ,aż połamałem pazury.Odzyskałem jedynie nakładki na klamki do których nakleiłem nowa taśmę ,przepolerowałem i podprostowałem ,bo nie jest taka łatwa sprawa by je zdjąć bez szwanku.
Teraz sa w nowej Lince.
Co do świateł przejrzę materiał o którym wspomniałeś i dzięki za info.
Pozdrawiam
szaman
- smak56
- klubowicz
- Przebieg: 285000
- Silnik: 1.3 multijet
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 368 razy
- Otrzymał podziękowań: 621 razy
SZAMAN. Jeżeli jesteś dziadkiem i to jest ON, to klubowicz BUHERT ma to http://allegro.pl/super-samochody-fiat- ... 25612.html" onclick="window.open(this.href);return false; najlepsza zabawka mojego! 

smak56
* * * *

* * * *