PS- nie ma potem problemu z siegnięciem do schowka na koło zapasowe - tam trzymam wszystkie specyfiki do mycia linki?

Takie same tylko czarne sprzedają na motogratce,zobacz je na moich fotkach.Patrz>Warsztat> chlapacze.smak56 pisze:Witam. Założyłem chlapacze dedykowane do samochodów KIA. Na Allegro "Mamy najlepsze CHLAPACZE BŁOTOCHRONY do aut Kia !" sprzedawca: phuVIP; cena 24.99 za komplet do przodu. Montaż jest prosty. Wywiercić trzeba dwa otwory w błotniku, reszta do nadkola. Wcześniej zakonserwowałem Boll do podwozi. Przejeździłem zimę nie było żadnych problemów, nie pękają ani nie wyginają się. Ładnie dolegają, jak oryginalne.
O progi nie, zresztą zawsze staram się je /progi/ przejeżdżać na skos /kołami po kolei/. Przed moim blokiem na 100 m mam ich pięć z czego jeden tak wysoki, że pokonuję go od prędkości 0. Natomiast na wsi w koleinach drogi gruntowej zdarza się zdarzaSzulcik74 pisze:czy nie obcieracie chlapaczami o progi zwalniające
Zastosowałem twoją metode i przez progi przejeżdżam ukosem. Nie zawadzam niczym i to mi właśnie chodziło. Poza tym teraz rozumiem dlaczego wiele kierowców bierze progi przejeżdzając na skos.O progi nie, zresztą zawsze staram się je /progi/ przejeżdżać na skos /kołami po kolei/. Przed moim blokiem na 100 m mam ich pięć z czego jeden tak wysoki, że pokonuję go od prędkości 0. Natomiast na wsi w koleinach drogi gruntowej zdarza się zdarza