Działa, mam takie coś, ale nie używam. Mogę pogonić za
Wtyczka AUX do naszego radia powinna być żółta. Niebieska jest do zmieniarki i żeby pasowała do AUX trzeba ją podpiłować.
30 zł. to normalna cena śmigają od 30 do 45 zł. wolałbym taką przejściówkę niż transmiter i jakoś dźwięku jest lepsza np. z odtwarzacza mp3 cz telefonu
Słuchajcie pewnie gdzieś już było, ale jak to się podłącza do naszych fabrycznych radio? trzeba dostać się pod konsolę? Z góry dzięki za podpowiedzi ewentualnie link. Pozdrawiam
Witam. U mnie wtyczka iso (niebieska) się nie sprawdziła, mam radyjko z CD (wyłącznie). Aux nie działą i po podłączeniu mp3, po dźwięku nie było śladu. Więc na podłączenie czegokolwiek pewnie nie ma szans. Obecnie jako rozwiązanie mam transmiter. Czy może jest jakaś inna możliwość?
Szukałem radyjek blaupunkta sprzedawanych seryjnie w sklepie ale dokumentacja o magistrali can wbudowanych milczy?
krzysztof82, jeśli masz kabelek z niebieską wtyczką, i nie przerabiałeś jej, to prawdopodobnie podłączyłeś ją w złe miejsce, bo niebieska jest od zmieniarki CD. Zmieniarka jest wykrywana przez radio, więc jeśli nie ma na końcu zmieniarki, to w opcjach radia nawet nie pojawi się opcja przełączenia na CD CHANGER. Żeby AUX działał, to tak jak koledzy pisali wcześniej, trzeba tą wtyczkę nieco przerobić i podłączyć w innemiejsce w radiu, albo wyposażyć się we wtyczkę żółtą, wtedy to co podłączysz przez takie ustrojstwo, będzie w radiu chodziło po nastawieniu opcji AUX.