Pióra wycieraczek
-
- klubowicz
- Przebieg: 100000
- Silnik: 1.4 8v
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Pióra wycieraczek
Pióra wycieraczek szyby przedniej polecam MOT GUM ciekawa strona z dokładnym opisem i cennikiem. Wycieraczki pracują cicho i wycierają dokładnie.
pance 2
- Bernardito
- klubowicz
- Przebieg: 102000
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 18 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
-
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Nie twierdzę że Mot Gum to tandeta bo prostu ich nie miałem
ale.....kupiłem wycieraczki firmy DIPP i powiem tak----totalny badziew końce nie zbierają wody tak jak należy a na środku długości zostaje na szybie krecha po wodzie nowiutkie wycieraki i już problem ech prawie 70dych w plecy
chciał nie chciał wydałem 96zł i kupiłem nowiutkie Valleo nic nie maże i nic nie zostaje na szybach,powiedziałem dość nigdy więcej nie sprawdzonych firm.

- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
może jakiś paproch podszedł pod piórko i tak się dzieje, weź szmatkę i je dokładnie wytrzyj, może pomorze a jak nie tylko się przyzwyczaić bo szkoda 70 dyszek. Zapraszam Cię do tego linku tutaj znajdziesz więcej o wycieraczkach i naszych radości i problemach z nimiENDRIU pisze:na środku długości zostaje na szybie krecha po wodzie nowiutkie wycieraki

Sympatyk forum :-)
-
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
no właśnie z tego linku podpatrzyłem te wycieraczki"VALEO X-TRM silencio nr kat. VM431" szkoda tylko że po czasie,natomiast co zauważyłem dla czego końce wycieraczek nie pracują poprawnie? a no dla tego że mając możliwość porównania piór wycieraczek okazuje się że Valleo oraz oryginały mają krótkie zakończenia/te nasadki plastikowe/natomiast kupione Dippy zakończenia mają dużo dłuższe co powoduje wyprostowanie końcówek i nie przyleganie do szyby.