komputer pokładowy
-
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 8v 77KM
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem o co pytasz. Domyślam się że chodzi Ci o sygnał dźwiękowy w momencie zamykania / otwierania drzwi z pilota?
O ile wiem to nie ma takiej opcji fabrycznie, jedyną możliwością jest założenie sobie alarmu który wydaje sygnał przy uzbrajaniu się (zamykaniu drzwi) choć z tego co kojarzę jakieś normy unijne ograniczają wydawanie sygnałów dźwiękowych przy uzbrajaniu / rozbrajaniu nowo zakładanych alarmów.
O ile wiem to nie ma takiej opcji fabrycznie, jedyną możliwością jest założenie sobie alarmu który wydaje sygnał przy uzbrajaniu się (zamykaniu drzwi) choć z tego co kojarzę jakieś normy unijne ograniczają wydawanie sygnałów dźwiękowych przy uzbrajaniu / rozbrajaniu nowo zakładanych alarmów.
Odrzucam Waszą rzeczywistość i tworzę sobie własną 

- Rafcio
- Moderator
- Przebieg: 130000
- Silnik: 1.4 Turbo 120KM
- Rocznik: 2013
- Podziękował: 332 razy
- Otrzymał podziękowań: 164 razy
Jeśli masz alarm montowany z Fiata [META] to nie ma możliwości włączenia pipkania przy uzbrajaniu i rozbrajaniu alarmu. Jeśli masz inny to nie pozostaje Ci nic innego tylko przestudiować instrukcję obsługi alarmu.
W Pandzie miałem alarm z firmy CHEETACH i tam taka możliwość była, ale to pipkanie tylko mogło obudzić sąsiadów jak wcześnie rano wyjeżdżałem do pracy
No chyba że chcesz przed sąsiadami pochwalić się że masz alarm

W Pandzie miałem alarm z firmy CHEETACH i tam taka możliwość była, ale to pipkanie tylko mogło obudzić sąsiadów jak wcześnie rano wyjeżdżałem do pracy

OPEL ZAFIRA TOURER
1.4 Turbo 120KM Benzyna
1.4 Turbo 120KM Benzyna

-
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 8v 77KM
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Zajrzyj do tego tematu:
http://www.lineaklubpolska.pl/viewtopic ... t=pokrowce" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.lineaklubpolska.pl/viewtopic ... t=pokrowce" onclick="window.open(this.href);return false;
Odrzucam Waszą rzeczywistość i tworzę sobie własną 

- sebastianc78
- klubowicz
- Przebieg: 47800
- Silnik: 1.4 T-Jet+LPG
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- mpsfc
- klubowicz
- Podziękował: 17 razy
- Otrzymał podziękowań: 19 razy
Mamy taki samsebastianc78 pisze:Ja mam alarm META zamontowany w salonie i "pipa" przy zazbrajaniu i rozbrajaniu

A tak na poważnie to funkcję tę można włączyć i wyłączyć ale nie z pozycji użytkownika tylko w warsztacie.
Piszę poprawnie po polsku. Ortograficznym ofermom, pseudodyslektykom i innym patentowanym leniom mówimy stanowcze nie