Muszę i ja spróbować powiesić navi w tym miejscu, i zobaczyć jak to będzie, bo do tej pory preferowałem miejsce przy lusterku wstecznym.
do tej szybki mam przyklejony uchwyt, wcześniej mi służył na telefon a teraz mi robi jako uchwyt na gruszkę od CB radia a radyjko mam zamontowana nad pedałami przy bezpiecznikach jest idealnie wszytko mam pod ręko i mi się gruszka nie walaQ pisze:Niestety moja navi ma dość krótki uchwyt i nie dało rady podczepić jej do tej małej trójkątnej szybki
Ja mam luźny nieużywany do niczego uchwyt, taki typu "banan", i chciałem go wykorzystać do gruszki CB i przykleić właśnie do bocznej szybki, ale okazało się że jest za gruby, i ma za mały skos, i nie mieści się... szkodaNiestety moja navi ma dość krótki uchwyt i nie dało rady podczepić jej do tej małej trójkątnej szybki..
ja mam Tomek tak zrobioneTomek pisze:Ja mam luźny nieużywany do niczego uchwyt, taki typu "banan", i chciałem go wykorzystać do gruszki CB i przykleić właśnie do bocznej szybki, ale okazało się że jest za gruby, i ma za mały skos, i nie mieści się... szkoda