SERWIS GANINEX PSZCZYNA OSTRZEŻENIE
- biker-28
- klubowicz
- Przebieg: 9800
- Silnik: 1.4 8v
- Rocznik: 2009
SERWIS GANINEX PSZCZYNA OSTRZEŻENIE
Ostrzegam przed serwisem Ganinex Pszczyna oddałem samochód w poniedziałek i do dzisiaj zero odzewu z ich strony dostali zdjecia chodzi o parujace lampy przód lewa głoszona dwa razy a prawą sami uszkodzili nawiercając smieszne odpowietrzniki w poniedziałek tam jade ale rozmowe przeprowadze z kims z góry bo smieszny serwisant mi mówi ze on myje samochud i wystawia na pole i nic nie paruje ale nie pomysli ze trzeba właczyc swiatła by sie nagrzały a potem umyc mam jeszcze jedna usterke dziwne tykanie podczas dodawania gazu to tylko w zimie -odpowiedz serwisanta [to nie jest usterka trzeba było sie przejechac samochodem przed kupnem ja panu silnika nie wymienie] ale on nie zauwazył ze samochud był kupiony w czerwcu w srodku lata wtedy nawet lampy nie parowały tak ze przestrzegam ludzi przed serwisem Ganinex Pszczyna sa tam ludzie BEZCZELNI I NIEZNAJACY SIE NA SAMOCHODACH ALE NA TAKICH SIE ZNAJDZIE KTOŚ
Marcin
- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
Stworzona jest na forum czarna lista serwisów, jeżeli uważasz, a myślę że tak że ten serwis na nią zasłużył to wpisz się tam. Podaje Ci linkczarna lista, kliknij tutaj
Sympatyk forum :-)
-
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Rocznik: 0
Ja p*biker-28 pisze: [to nie jest usterka trzeba było sie przejechac samochodem przed kupnem ja panu silnika nie wymienie]
Banda debili nie serwis! to woła o pomstę do FAP-u
Dziwi mnie, że tak idiotycznie podchodzą po naprawy.
Zamiast wymienić lampy na nowe, i naprawić inną usterkę, to pier* takie głupoty, śmiech na sali, nawet dzieci nie gadają takich głupot (cytat wyżej). Nagroda główna w "śmiechu warte" gwarantowana
Wiesz co, sam najlepiej napraw te lampy, np bezbarwnym silikonem lub jakimś klejem zasmaruj, a z drugą usterką jedź do Innego serwisu
Na Twoim miejscu zrobiłbym im reklamę ...

Świadomie psują sobie reputację
To jest chore, co oni robią
Zastanów się nad interwencją w FAP i Auto-Świecie
Nic, tylko poprosić Astelixa i Obeliksa, rzeby wywrucili ten serwis do góry nogami

Tosiek
-
- Nowy
- Przebieg: 102000
- Silnik: 1.6 16v
- Rocznik: 2008
Ganinex
Jestem właścicielem Fiata Bravo którego kupiłem 3 lata temu w salonie Ganinex Pszczyna i od tamtego czasu wszystkie przeglądy i ewentualne usterki usuwam w ich serwisie. Najczęściej jeżdżę do Pszczyny bo tam mam najbliżej. Jestem zadowolony z napraw. Obsługa jest fachowa. POLECAM 

- Bernardito
- klubowicz
- Przebieg: 102000
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 18 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz