Wlew paliwa
- jay_21
- klubowicz
- Przebieg: 67000
- Silnik: 1.4 T-Jet
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Wlew paliwa
Panowie zobaczcie czy u siebie macie czysto we wlewie paliwa. Wczoraj podczas tankowania zauważyłem trochę brudu. Wlew wyczyściłem i jest ok.
Sprawdzcie to miejsce jak wykręcicie korek wlewu paliwa to jest taki podzielony rant z plastiku, który zatrzaskuje korek. Za tym rantem i sam rant miałem zabrudzony na dolnej części. Najlepiej przejedzcie palcem po dolnej części tego rantu. Sam korek jest czysty.
Sprawdzcie to miejsce jak wykręcicie korek wlewu paliwa to jest taki podzielony rant z plastiku, który zatrzaskuje korek. Za tym rantem i sam rant miałem zabrudzony na dolnej części. Najlepiej przejedzcie palcem po dolnej części tego rantu. Sam korek jest czysty.
Ostatnio zmieniony 24 sty 2011, 11:22 przez jay_21, łącznie zmieniany 1 raz.
Linea 1.4 T-Jet Red Flamenco Dynamic
-
- klubowicz
- Przebieg: 113000
- Silnik: 1,4 T-Jet+LPG
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 27 razy
jay_21, nie. Olałem sprawę jak większość pierdół. Mnie pierdoły przestały przeszkadzać... Auto jeździ coraz lepiej, coraz mniej problemów i coraz bardziej z niego jestem zadowolony. Na koniec gwarancji zgłoszę wszystkie najdrobniejsze pierdoły aby mieć wpis na ewentualne późniejsze padnięcie czegoś poważniejszego (oby nie nastąpiło->odpukać).
- Tomek
- Moderator
- Przebieg: 131000
- Silnik: 1.4 V8 + LPG
- Rocznik: 2009
- Podziękował: 287 razy
- Otrzymał podziękowań: 304 razy
Popieram... to pierdoła jest.duskap pisze:Olałem sprawę jak większość pierdół. Mnie pierdoły przestały przeszkadzać...
Nawet jak się to zgłosi, to mechanik w serwisie przetrze to szmatą, i powiedzą że naprawili

Lepiej przetrzeć sobie samemu

A co z czasem odłożyło się na dnie baku, to już lepiej nie wiedzieć wcale

- sebastianc78
- klubowicz
- Przebieg: 47800
- Silnik: 1.4 T-Jet+LPG
- Otrzymał podziękowań: 1 raz