Lekarz nazywa się Inter Auto w Krakowie. Ciekawe czy staną na wysokości zadaniabodzioc pisze:DOBRY "LEKARZ " TWOJĄ LINKE LECZYŁ
PANDA KLUB POLSKA
- kk25
- klubowicz

- Przebieg: 150650
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 9 razy
Już wiem, że linkę odstawiam w poniedziałek. Już na duży plus zasługuje Inter, bo mówię im, że zależy mi, aby robota była zrobiona w jak najkrótszym czasie. Pytam, kiedy mam odstawić linkę, gość podzwonił, popytał, ustalił moce przerobowe serwisu i mówi konkretnie, aby linkę w poniedziałek o 8 rano odstawić, robotę zaczną o 8:30. Odkręcą maskę i pojedzie ona razem z nową na lakiernię, a szybę zaczną montować w serwisie. Szyba będzie zamontowana jeszcze w poniedziałek. Na lakierni, którą mają pod Krakowem dobiorą lakier na podstawie starej maski i lakierują. W środę lakier będzie można polerować, najpóźniej w czwartek odbiór. Plan jest dobry, zobaczę, jak z jego realizacją i jakością wykonania prac.
Tak więc pomimo, że linkę mam w domu, to z popękaną szybą niewygodnie się jeździ i ja nie dotrę
Tak więc pomimo, że linkę mam w domu, to z popękaną szybą niewygodnie się jeździ i ja nie dotrę
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz

- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Podziękował: 220 razy
- Otrzymał podziękowań: 376 razy
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz

- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Podziękował: 220 razy
- Otrzymał podziękowań: 376 razy
- Vito
- Nowy

- Przebieg: 50500
- Silnik: 1.1
- Rocznik: 2004
- Kontakt:
My Wam również dziękujemy za przybycie
Fajnie było Was poznać. W PCP spoty w Katowicach odbywają się co miesiąc wiec jak byście chcieli to zapraszamy na kolejny już w styczniu.
Małe podsumowanie spota można zobaczyć na
naszej stronie
Małe podsumowanie spota można zobaczyć na