GUMOWE DYWANIKI
- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
GUMOWE DYWANIKI
Koledzy na moim gumowym dywaniku wytarła się dziura po prawie 3 letnim użytkowaniu , sprawiłem sobie nowe, starych nie wyrzucałem a dziurawy wykorzystałem na tył. Zawsze mam z tyłu wykładzinę wybrudzoną nóżkami moich pasażerów pomiędzy dywanikami, zrobiłem sobie coś takiego. poniżej zdjęcia łącznie z moimi nowymi dywanikami. Przepraszam że brudno w autku ale niestety mamy ciapowatą pogodę a teraz u mnie +1. Takie rozwiązanie jest fajne na zimę i deszczowe pory gdzie nanosimy do autka dużo wody i błota.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 cze 2011, 13:24 przez cichy, łącznie zmieniany 1 raz.
Sympatyk forum :-)
-
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 8v 77KM
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Dokładnie - nie chodzi o to by jeździć z tym cały czas ale żeby wozić ze sobą i zakładać w "krytycznych momentach" - łatwiej położyć kawał wcześniej dopasowanej gumy niż później czyścić..
Za gratulacje dziękuję
tylko termin jest na początek czerwca więc obawiam się że na majowy zlot mogę się nie załapać..
Za gratulacje dziękuję

- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
w tych nowych dywanikach mam rzepy od spodu, fajna sprawa bo się nie przesuwają. A CB radio mam przymocowane nad pedałami, eleganckie miejsce jak się odkręci gruszkę nie widać że jest w autku i skończyłem z chowaniem radyjka do bagażnika. O zdjęcia poprosimy każde fajne rozwiązanie jest godne uwagi i pokazaniajay_21 pisze:Do dywaniku gumowego przykleilem 2 rzepy
Sympatyk forum :-)