Zajrzyjcie na ten malutki watek w sprawie zmiany logo przez fiata. Ktoś czyta nasze forum oprócz nas samych

I jeszcze coś: nasi tam byli
Pozdrawiam
mireks
U nas przynajmniej pisze się do rzeczy i bez zbędnego narcyzmu.kylo pisze:Bez przesady. Lepiej kogoś "uratować" od kupna i narzekania jaki to Fiat jest kiepski. Jest jak jest, jak ktoś sobie poczyta to będzie widział, że takie rzeczy się dzieją i nie jest to sprawa jednostkowa tylko ogólny trend.
co to za mechanik, już nie będę nazywał go po imieniu, ja jak rozmawiałem z mechanikiem co go nic nie łączy z firmą Fiat, powiedział mi że fiaty nie są takie złe, wystarczy odpowiednio zadbać o auto a po drugie części są w miarę tanie, chociaż w tą cenę części to zaczynam wątpić, z drugiej strony nie jest tak źlewill pisze: " jestem mechanikiem fiat to złom"
I tu się z Tobą zgodzę. Autokacik to ciekawe forum pod warunkiem, że piszesz to co gawiedź chce usłyszeć. Autokacik cechuje fanatyzm do marki/modelu, a często można spotkać się nawet z rodzajem rasizmu motoryzacyjnego jeśli można tak to nazwać. Dyskusja z adminami lub moderatorami przypomina rozmowę ze strażnikami miejskimiślimak pisze: Na autokacik.pl nie ma się co czarować na niektórych forach są tylko odpowiedzi na posty ludzi najbardziej znanych reszta jest ignorowana. Dlatego też w 2004 przestałem pisać na tym forum - piszę tylko na wyraźne prośby znajomych. O rozmowie z adminem i niektórymi modami możesz - zapomnieć. To tylko Moje zdanie