jeśli ktoś ze szczęsliwych posiadaczy tej wersji już tam zaglądał to prosze o podpowiedź czy to tak wszędzie czy tylko ja tak mam???bo jeśli coś tu jest nie tak (a tak mi się wydaje) to będe musiał odwiedzić mój "kochany" salon....
Niestety w standardzie w Active nie ma instalacji na 6 głośników chyba, że ktoś dokupił taką opcję. Zatem Twoje auto jest ok.krzyspi pisze:dziś postanowiłem pobaweić sie trochę w rozbudowanie audio w mojej Lince i ku mojemu zdziwieniu okazało się że do tylnich drzwi nie ma wogóle pociągniętej instalacji....![]()
jeśli ktoś ze szczęsliwych posiadaczy tej wersji już tam zaglądał to prosze o podpowiedź czy to tak wszędzie czy tylko ja tak mam???bo jeśli coś tu jest nie tak (a tak mi się wydaje) to będe musiał odwiedzić mój "kochany" salon....
chyba nie ma reguły, 1.4 77 km benzyna głośniczki mam, nawet bez przystawiania ucha słychać jak grają, w radyjku można sobie ustawiać prawy lewy, przód tył, wszystkie grają. I jak to wytłumaczyćTak ale Ty masz T-jeta
Po prostu Fiat im dłużej produkuje jakiś model, tym bardziej z czasem oszczędza na wyposażeniu dodatkowym.pawe1_c pisze:czyżby polityka danego salonu
Może w 2007 miały a później już nie?pawe1_c pisze:chyba nie ma reguły, 1.4 77 km benzyna głośniczki mam, nawet bez przystawiania ucha słychać jak grają, w radyjku można sobie ustawiać prawy lewy, przód tył, wszystkie grają. I jak to wytłumaczyćTak ale Ty masz T-jetaniektóre autka mają a niektóre nie, czyżby polityka danego salonu