odkupi ale za jakie pieniądze, lepszą cenę za niego sam bez pośredników uzyskasz, pierdołki niestety się sypią , mi na przykład dzisiaj klakson całkowicie odmówił posłuszeństwa, i chyba czeka mnie wymianka, styki już były czyszczone i nicmanuel pisze:Jedno wiem...to któryś z rzędu mój nowy samochód i ciągle psują sie drobnostki....TRAGEDIA..salon powiedział ze odkupi linkę jak kupie nowego fiata.
Skóra na kierownicy to jakieś badziewie.
- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
-
- klubowicz
- Przebieg: 113000
- Silnik: 1,4 T-Jet+LPG
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 27 razy
Sąsiad kupił auto tego samego dnia co ja. Czyli 15 miesięcy temu. Zatem to nie to jest przyczyną.ślimak pisze:Prawdopodobnie chodzi o gwarancję. W pierwszych dwóch latach wymieniają bez problemu. Trzeci dodatkowy rok ma zmienione warunki gwarancji gdzie niestety odpadają elementy "estetyki". Proponuje poczytać warunki gwarancji na 3 rok. Ja dostałem warunki i nazywało się to LINEA DLA CIEBIE. Może sąsiad ma już powyżej 2 lat ??duskap pisze:Sąsiad dzień po wymianie mojej kierownicy również pojechał do tego samego ASO i mu odmówili wymiany (mimo, że miał więcej zmarszczeń)
-
- klubowicz
- Przebieg: 113000
- Silnik: 1,4 T-Jet+LPG
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 27 razy
1 zmarszczka kwalifikuje kierownicę do wymieny, ponieważ jak jedna się pojawiła to znaczy, że pojawią się kolejne gdyż skóra jest wadliwa.Gringo pisze:Może jestem mało upierdliwy ale myślę, że na tym etapie uszkodzenia skóry zostałbym odesłany z kwitkiem.
Ja miałem 2 zmarszczki i od ręki wymienili kierownicę na nową (jako ostatniemu w tym ASO). Jedź póki masz gwarancję.