No tak to rzeczywiście trzeba mieć gąbkęWysłany: Dzisiaj 8:38
rafcio082 napisał/a:
Tylko że pawe1_c ma wersję Activ i silnik 77KM i chyba nie ma klimy
tak kolego nie mam klimatyzacji, z klimatyzacją was to nie dotyczy. Ale jest masa ludzi co ma słabsze wersje bez klimatyzacji, tutaj nawiew niestety sobie kiepsko radzi
HYDROFOBIZACJA - co o tym myślicie?
- kazgas
- klubowicz
- Przebieg: 85000
- Silnik: 1,4 8V
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Kazek
- emmer
- klubowicz
- Przebieg: 32000
- Silnik: 1.5
- Rocznik: 2017
- Podziękował: 39 razy
- Otrzymał podziękowań: 101 razy
wystarczy preparat na bazie alkoholu. psikasz na szybkę od wewnątrz wycierasz i na dłuższy czas masz spokój. są gotowe preparaty w atomizerzee. koszt - kilka złotych. gąbka nie potrzebna.
a tak na marginesie. dowiedziałem się że mój znajomy podpisał z lexsusem umowę i ronbi jakąs konserwację lakierów w nowych samochodach wyjeżdżających z salonu. wysłałem do niego e-mail jak to wygląda.
a tak na marginesie. dowiedziałem się że mój znajomy podpisał z lexsusem umowę i ronbi jakąs konserwację lakierów w nowych samochodach wyjeżdżających z salonu. wysłałem do niego e-mail jak to wygląda.
-
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 8v
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
[quote="pawe1_c"]widoczność w zaparowanej Linei jest makabryczna, nawiew kiepski
pawe1_c tak jak koledzy wyżej napisali sprawdz filtr kabinowy może jest przypchany lub zawilgocony,proponuje sprawdzić też czy pokrętło od regulacji kierunku nawiewu działa prawidłowo/max otwarcie danego kierunku wylotu powietrza,np.szyba lub nogi/u mnie wentylator dmucha naprawdę mocno i mie mam problemu z zaparowanymi szybami no chyba że mówimy o bocznych tylnych to sie zgadzam że trudno je osuszyć.
Oczywiście suwak ustawiony na wlot powietrza z zewnątrz,ogrzewanie ustawione na max,wetylator na max.
pawe1_c tak jak koledzy wyżej napisali sprawdz filtr kabinowy może jest przypchany lub zawilgocony,proponuje sprawdzić też czy pokrętło od regulacji kierunku nawiewu działa prawidłowo/max otwarcie danego kierunku wylotu powietrza,np.szyba lub nogi/u mnie wentylator dmucha naprawdę mocno i mie mam problemu z zaparowanymi szybami no chyba że mówimy o bocznych tylnych to sie zgadzam że trudno je osuszyć.
Oczywiście suwak ustawiony na wlot powietrza z zewnątrz,ogrzewanie ustawione na max,wetylator na max.
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
http://moto.onet.pl/187926,7495875,1,zd ... ml?node=27" onclick="window.open(this.href);return false;