W związku ze smutnymi wieściami, jakie do nas dotarły TU, jako administracja organizujemy mały podarunek na ostatnie pożegnanie. Niestety ani mi, ani Sławkowi nie uda się dotrzeć na pogrzeb, dlatego skorzystamy z opcji czegoś w rodzaju "poczty kwiatowej" z dostawą na terenie Łodzi. Ponieważ pogrzeb ma się odbyć już w środę, 11 grudnia, niestety czasu na reakcję jest mało, dlatego aby to zadziałało, najpóźniej w poniedziałek w okolicach południa będziemy musieli złożyć zamówienie, aby przesyłka została przygotowana i dotarła na czas, dlatego musimy działać szybko.
W związku z powyższym, organizujemy szybką zbiórkę funduszy na jakiś wieniec, ewentualnie "załącznik", dlatego zwracam się do Was z prośbą - jeśli ktoś chce się dorzucić do zbiórki, to serdecznie zapraszam. Ponieważ działamy pod presją czasu, a zamówienie będę organizował ja, to tym razem ewentualne wpłaty proszę kierować bezpośrednio do mnie (a nie na "konto klubowe") - albo BLIKiem, albo przelewem typu EXPRESS (niestety mamy weekend i zanim "zwykły" przelew zostanie zaksięgowany, my prawdopodobnie będziemy już po złożeniu zamówienia). Wpłaty oczywiście "co łaska" - ile kto uważa i chce przeznaczyć na ten cel. Wyjątkowo, dane do przelewu:
Maciej Wasilewski
nr konta: 62 1500 1025 1010 2030 9888 0000
Numer telefonu do przelewu BLIK:
608 300 048
Z góry Wam dziękuję za wpłaty i okazane serce

Z pozdrowieniami,
Prezes
mwas (Maciek)