To Ty mi odpowiedz po co? W końcu to Ty napisałeś ten komentarz.adamson pisze:Postów "nabijać" raczej nie muszę, bo i po co (???).
Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka
To Ty mi odpowiedz po co? W końcu to Ty napisałeś ten komentarz.adamson pisze:Postów "nabijać" raczej nie muszę, bo i po co (???).
Nie chodzi o przegrzewanie mózgów , tylko o pomoc w ewentualnym zakupie . W mojej sytuacji planuję elektryka i dlatego lubię jak ktoś po testach i obiektywnym opisie ma coś mądrego do przekazania w tym temacie . Mieszkam w Warszawie , a pracuję w miejscu gdzie mam dostęp do żródła energii , mam działkę 45 km od miejsca pracy gdzie wiadomo też mam prąd . Więc nie uważam że Ślimaka spostrzeżenia są niepotrzebne , a wręcz przydatne . Posiadam Tipo 1.4 T-Jet i nie mam z nim żadnych problemów ale ceny paliw mnie dobijają i dlatego szukam innych tańszych opcji .ślimak pisze: 21 cze 2022, 7:36 Ludzie ...ochłońcie. Już go oddałem...![]()
Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka
Niestety lub stety Plug-in.. Gdyby był full elektryk podcieli by swój własny projekt BZ4X.mwas pisze: 13 lip 2023, 20:49 Sławek, to jest full elektryk, czy hybryda plug-in ?Jak elektryk, to jak z zasięgiem tego cuda ? Masz jakieś dane techniczne ?
No i tak dla zaspokojenia ciekawości - podaj cenę
![]()
No dobra, auto wygląda iście kosmicznieślimak pisze: 06 paź 2023, 21:34 Ku pokrzepieniu serc![]()
![]()
![]()
Byłem oglądać Nową CHR... jest kosmos jak w 2016 wyszła I generacja CHR to rozwaliła system. Teraz jest podobnie
20231003_160743.jpg
20231003_161155.jpg
20231003_163342.jpg
Pozdro
Szpiegun