Od wczoraj jestem posiadaczem Fiat Linea '07 1.4 v8, przejechałem nim ~400km do domu, więc trochę zdążyliśmy się już poznać.
Mam nadzieję na znalezienie tutaj rad i instruktaży nt. jak dbać o to zacne autko.

Pozdrawiam forumowiczów!
Gratuluje, że Fiat - współczuje, że 77KM z takim przebiegiem...AmatorLinea007 pisze: 13 lut 2021, 8:42 Cześć!
Od wczoraj jestem posiadaczem Fiat Linea '07 1.4 v8, przejechałem nim ~400km do domu, więc trochę zdążyliśmy się już poznać.
Mam nadzieję na znalezienie tutaj rad i instruktaży nt. jak dbać o to zacne autko.
Pozdrawiam forumowiczów!
Być może jeszcze mi się odbije, ale na razie nie narzekam. Autko zadbane, polski salon, jeden właściciel. Do tej pory wszystko co sprawdzałem z wyposażenia działa poprawnie. Auto jeździ równo, spala mało (średnio ~6,2l/100 na tej mieszanej trasie 420km). Do poprawek lakierniczych tylko kawałek spodu lewych przednich drzwi. Na przeglądzie w, mam wrażenie, porządnym punkcie zauważono tylko lekko spróchniałe tuleje; tak to do wymiany jeszcze rozrząd i inne podstawowe rzeczy. Założone opony dobrej jakości, świetne hamulce. Być może trafiłem na wyjeżdżoną, ale perełkę
I super, Ty masz być zadowolony. A przebieg nie zawsze świadczy o stanie:)AmatorLinea007 pisze:Być może jeszcze mi się odbije, ale na razie nie narzekam. Autko zadbane, polski salon, jeden właściciel. Do tej pory wszystko co sprawdzałem z wyposażenia działa poprawnie. Auto jeździ równo, spala mało (średnio ~6,2l/100 na tej mieszanej trasie 420km). Do poprawek lakierniczych tylko kawałek spodu lewych przednich drzwi. Na przeglądzie w, mam wrażenie, porządnym punkcie zauważono tylko lekko spróchniałe tuleje; tak to do wymiany jeszcze rozrząd i inne podstawowe rzeczy. Założone opony dobrej jakości, świetne hamulce. Być może trafiłem na wyjeżdżoną, ale perełkę. No nic, jak na moje wymagania jestem na razie bardzo zadowolony.
Rozumiem zadowolenie po zakupie zawsze musi być, ale przypominam, że nie istnieje coś takiego jak wyjeżdżona perełka w tym krajuAmatorLinea007 pisze: 14 lut 2021, 0:59Być może trafiłem na wyjeżdżoną, ale perełkę. No nic, jak na moje wymagania jestem na razie bardzo zadowolony.
![]()