Słuchajcie, zlot zbliża się wielkimi krokami i wszystko jest aktualne - dzisiaj potwierdzone z ośrodkiem No i nadszedł czas na mniej przyjemną kwestię, mianowicie wpłaty zaliczek Dlatego wysłałem wam wiadomości na PW z informacjami odnośnie wpłat i tutaj gorąca prośba - spróbujmy się sprężyć, chciałbym w przyszłym tygodniu wysłać całościowo zaliczkę do ośrodka
Niestety, ze względów zdrowotnych, nasz zaprzyjaźniony klubowicz Heniu musiał zrezygnować z przyjazdu na zlot Życzył nam miłej zabawy i liczy na spotkanie za rok
Ja dopinam listę do końca i wysyłam na ośrodek wraz z zaliczką, tak więc... do zobaczenia już wkrótce !
Ja prawdopodobnie będę na zlocie piątek - niedziela, ale bede wiedział dopiero w czwartek czy w piątek 5.06 bede mieć wolny
Ps Może sie okazać że będę jedyną osobą co przyjedzie fiatem tipo w HB , ale okaże sie na zlocie
Potwierdzam obecność mwas możesz zaktualizować że 5-7 czerwiec ,1 dorosły, śniadania + obiady, sobota i niedziela (Tipo Club )
I jeszcze pytanko bo chyba już zamknąłeś listę , czy ewentualnie da sie dopisać jeszcze jedną osobą , jakby się zdecydowała ?? ale to będę do niedzieli wiedzieć
Tak jak napisał ślimak Jeśli masz fanaberię, to możesz być na miejscu nawet o 6tej rano Tylko bierz pod uwagę, że posiłków na piątek nie zamawialiśmy a w ramach kolacji będą ogniska z kiełbaskami, które trzeba ze sobą przywlec, więc żebyś nie koczował tam na głodniaka Ja planuję przyjazd na ok 17tą