-----------------------
Z góry dzięki za opinie klubowicze

Koniec z dziadkowozemmwas pisze: 22 mar 2019, 22:27 Dostała "nowe życie"Ładnie wygląda, dobry pomysł z tym kolorem felg, chociaż ja bym został przy oryginale
Niech służy !
![]()
Gorszej informacji dla mnie nie mogłeś zamieścićMisiu97 pisze: 22 mar 2019, 22:09 .... Na jesień tamtego roku postanowiłem przy okazji pęknietego amortyzatora wymienić komplet na sportowy zestaw eibachbo czemu by nie, skoro ceny są bardzo zbliżone
.........
Misiu97 szkoda, że nie odpowiedziałeś na pytania, które zadałem
Cześć, miałem sporo roboty i nie zaglądałem na forum.smak56 pisze: 24 mar 2019, 20:43Gorszej informacji dla mnie nie mogłeś zamieścićMisiu97 pisze: 22 mar 2019, 22:09 .... Na jesień tamtego roku postanowiłem przy okazji pęknietego amortyzatora wymienić komplet na sportowy zestaw eibachbo czemu by nie, skoro ceny są bardzo zbliżone
.........
![]()
Od dłuższego czasu zastanawiam się nad zmianą sprężyn na takie jak Ty założyłeś. Konsultowałem ten krok z kilkoma kolegami z forum (zainteresowani wiedzą o kim mówię). Doszedłem do wniosku, że zrezygnuję z tego pomysłu (Eibach) i po lekkim modzie Linea będzie stała dobrze. A tu masz ........
![]()
No to trochę dopytam. Jaki mają symbol te sprężyny i gdzie kupowałeś. Byłem na stronie eibacha i były tańsze niż na znanym portalu. Pozostałeś na fabrycznych amortyzatorach czy je też zmieniałeś? O ile centymetrów się obniżyła? Możesz podać odległości od środka piasty do błotnika? Rozumiem, że w poście jest przekłamanie i powinno być pęknięta sprężyna nie amortyzator, chyba że....![]()
Jeździłem trochę punto 2010r - Linka wcale tak źle nie wypada co do własności jezdnych przy punciakupogromcaslaskiej pisze: 24 mar 2019, 21:28 Ładnie wygląda na tym obniżonym zawieszeniu, też się zastanawiam nad wymianą, wydaje się że lina powinna się lepiej prowadzić i być twardsza a to by było na plus