schowek
-
- klubowicz
- Przebieg: 45000
- Silnik: 1.4 8v
- Rocznik: 2009
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Mój rocznik to 2009 wersja Dynamic kupiony na wyprzedaży w połowie marca tego roku.Jak go kupywałem to nie miałem pojęcia o tej półeczce dopiero gdy o tym przeczytałem na forum to się zainteresowałem jak ta półka jest mocowana.Zajżałem w instrukcję i rzeczywiście powinna być.Poszedłem do samochodu i dopiero jak spojżałem od spodu to zauważyłem że tam w ogóle nie ma tej górnej części schowka pod deską .Zadzwoniłem do serwisu fiata przedstawiłem problem .Powiedzieli żebym to sobie dokupił a najlepiej pojechał tam gdzie kupiłem samochód czyli na śląsk a mieszkam pod Warszawą.Dopiero gdy powiedziałem że całą sprawę prześlę do FAP to zaproponował żeby przyjechać zrobi zdjęcia prześle do centrali i czekać na decyzję.Wybieram się w sobotę jak coś będę wiedział bo niewiem ile to potrwa dam znać.
BUŁA
-
- klubowicz
- Przebieg: 61000
- Silnik: 1,4 8v
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Ale za to jak ekologicznie i można by sie śmiać z kolejnych podwyżek cen paliwa.jay_21 pisze:dobrze, że silnika nie zapomnieli wsadzić, bo by trzeba było odpychać się nogami
Tak na serio, to mam wrażenie, że pakują do Linei to co akurat jest pod ręką a jak czegoś nie ma to niech sobie klient dokupi, jak to zuważy.
Octavia 3 1,4 TSI Elegance Brąz Topaz
-
- klubowicz
- Przebieg: 45000
- Silnik: 1.4 8v
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Odnośnie tego plastiku w schowku to sprawa wygląda następująco.Oczywiście chcieli mnie zbyć uważali że do tej wersji (dynamic) się nie należy ale po sprawdzeniu z numerów nadwozia okazało się że powinienem to posiadać.Dzwonili do salonu gdzie zaupiłem samóchd i była odmowa jak ich za przeproszeniem zje... to odzwonili że zainstalują na własny koszt. Jestem umówiony na montaż we wtorek zobaczymy . A propo do wymiany śruby pokryte korozją mocujące zamki tylnych dzwi. . Nie wolno odpuszczać tego problemu zbyt łatwo.Pozdrawiam
BUŁA
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy