Sprawdzilem i nic nie ma.W tym miejscu jest jakies ustrojstwo od blue&me

Wszystkie zmiany nastąpiły z chwilą wprowadzenia fazy 1 produkcji czyli we wrześniu 2008r razem ze zmianą koloru wnętrza z czarnego na czarno-szary. Drobny szczegół, że w Polsce takiego auta raczej nie można było kupić bo salony miały zapasy starych i nie zamawiały nowych. W Krakowie dopiero roczniki 2009 pojawiły się pozmianowe.
Ja mam 77KM Dynamic i listwy w kolorze nadwozia, a tapicerkę zwykłą, bo chyba w Emotion jest welur?wojciechowski pisze:Wyposażenie Linei coraz bardziej mnie zaskakuje. Pytanko: Czy Linea 77KM była w wersji Emotion? Widziałem już kilka takich linijek, a sprzedający twierdzą, że to dynamic. (Samochód różni się tym, bo ma listwy na drzwiach w kol. nadwozia, tapicerka z Emotion)
Też spotkałem się z taką Lineą! Koło mnie stoi taka czarna. Wnętrze całkowicie Emotion a z zewnątrz jak Dynamic.wojciechowski pisze:Wyposażenie Linei coraz bardziej mnie zaskakuje. Pytanko: Czy Linea 77KM była w wersji Emotion? Widziałem już kilka takich linijek, a sprzedający twierdzą, że to dynamic. (Samochód różni się tym, bo ma listwy na drzwiach w kol. nadwozia, tapicerka z Emotion)
były takie... podkupił mnie ktoś, była taka w Carservisie w Wawce... biała... super się prezentowała (co by nie było... uwielbiam białe auta)duskap pisze:Też spotkałem się z taką Lineą! Koło mnie stoi taka czarna. Wnętrze całkowicie Emotion a z zewnątrz jak Dynamic.