Dziś podczas wymiany pozycji z tyłu strzeliła mi górna szpilka od mocowania lampy, czy ktoś miał już taki problem? Ktoś coś widział, ktoś coś słyszał gdzie takową dostać? Szkoda kupować całą lampę dla jeden szpilki

Z góry dzięki za pomoc!

Ano złamała sięzibi186 pisze: 13 mar 2018, 19:44 Witaj , choć witamy się w odpowiednim dzialeA co do tej szpilki , to złamała Ci się ?
Jutro będę musiał spojrzeć jeszcze tam, nigdzie nie mogę znaleźć m6 niestety :/
Jutro spojrzę, dzięki za pomoc!Kuzyn_z_Sosnowca pisze: 13 mar 2018, 20:31 https://www.castorama.pl/produkty/narze ... ml#product
Też złamałem i kupiłem właśnie w Casto. Tylko że to było dawno i chyba coś tam musiałem skracać.
Dzięki za radę! Napewno skorzystamzibi186 pisze: 13 mar 2018, 21:09 Misiu 97 , jak już będziesz TAM po TE () szpilki , to kup sobie od razu 6 szt . motylków M 6 i po naprawie wymień wszystkie nakrętki tylnych lamp na te motylki - to ułatwi Ci życie i przy okazji zabezpieczy przed użyciem zbyt dużej siły podczas montażu. Złamanie szpilki się raczej nie powtórzy
. Chyba wszyscy już tak mamy
![]()
Coś czuję po kościach , że będziesz " trzepał portkami " przed każdą kontrolą drogową
Homologacji toto nie ma
Miałem takie kierunki w Maluchu