A to ciekawe, przeleciałem instrukcję i nie ma tam śladu o takiej ikonce, a żarówki stopu jeszcze nie miałem przepalonej.zibi186 pisze: 17 wrz 2017, 16:47 przepalona żarówka światła stopu to właśnie ikona z napisem " stop" w dolnym lewym rogu wyświetlacza.
Adamson, nie pamiętam już , czy szukałem potwierdzenia w instrukcji . Zdarzylo mi się to na wyjeździe i usunięcie przyczyny - przepalonej żarówki światła stopu - usunęło też ikonę z wyświetlaczaadamson pisze: 17 wrz 2017, 20:10 Ok, ale w mojej instrukcji są wszystkie wersje liczników różnych wersji silnikowych i na żadnej nie ma owego "stopu".Trudno, poczekam na spalenie się żarówki od świateł stopu![]()
Drmaciek , dla Ciebie i dla innych wykonałem manewr symulacji . Efekty na foto.drmaciek pisze: 18 wrz 2017, 17:03 Ale przyznacie że to brak konsekwencji żeby informować o spalonej żarówce stopu tak groźnie brzmiącym komunikatem, i to w miejscu zupełnie innym niż pojawiają się zazwyczaj ikonkowe alerty? Ja naprawdę sądziłem że powinienem żonie polecić zatrzymanie samochodu, wyłączenie silnika, a następnie wezwać pomoc drogową. Co do funkcji Follow.... to oczywiście zbieg okoliczności.