Heh, ano przyciągło, ale to akurat było planowane

Plan oryginalny był taki, że w drodze powrotnej z Chorwacji mieliśmy się zatrzymać na weekend w Katowicach z uwagi na 90' Festival

No i nie powiem, był CZAD

Niestety, z uwagi na "focha" Linei, mój pobyt w tym poniekąd, świetnym miejscu

przedłużył się o jedną dobę, bo planowo w niedzielę popołudniu miałem być już w domku

Sprawa na chwilę obecną wygląda tak:
- tak jak pisałem wcześniej, auto wylądowało w serwisie Ganinex w Katowicach w Sobotę. Laweta organizowana z pakietu Assistance

- serwis ma ogarniać auto w poniedziałek z rana. Tutaj za naprawę będę musiał zapłacić - to dość logiczne

- Assistance zapewnił mi auto zastępcze

oraz nocleg w Katowicach, w tym samym hotelu, w którym się zatrzymaliśmy

Żeby było ciekawiej, Assistance pokrywa nam dwa noclegi, z soboty na niedzielę oraz z niedzieli na poniedziałek

Więc mi odpada koszt jednego noclegu, który de facto miałem już zaplanowany

- auto zastępcze - miałem do wyboru Skodę Rapid albo Opla Astrę

Wybrałem Rapida, bo tym nie miałem okazji jeszcze jeździć. Czarna, na alusach, z klimą, rocznik 2016, 6000 km przebiegu - w środku pachnie nówką, silnik benzyna 1.2 110 KM

Mogę się więc spokojnie przemieszczać na terenie całego kraju, auto mogę mieć przez 5 dni, tylko muszę je zwrócić do wypożyczalni w Dąbrowie Górniczej.
- jeśli chodzi o Assistance - chylę czoło koledze
Bernardito

To on namówił mnie przy okazji do drobnego rozszerzenia mojego pakietu ubezpieczenia przed takim wyjazdem, i jak się okazało - PRZYDAŁO SIĘ

BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ BARTKU

Dam znać, jak już będzie po wszystkim