A ja po mam pecha chciałem założyć drugie nadkole lewy tył, a ono ni cholery nie pasuje. Jak sprawdziłem internet i porównałem zdjęcia to wyszło na to, że wysłali mi lewe nadkole z Alfy Romeo Gulietta.
-- 23 maja 2017, o 16:44 --
Lewe nadkole już jest założone. Przeprosili i przysłali w 24h.
FSO 1500, SKODA FAVORIT lpg BRC, FIAT SIENA lpg BRC, RENAULT CLIO II dCi, FIAT LINEA lpg TARTARINI, RENAULT CLIO V, SKODA KAMIQ
Nowa opona zalozona. Druga .... Po dwóch nowych które były założone w zeszłym roku. Pręty wycięte pod domem mojej lubej. Myślę że już u niej nie będę miał takich przejsc a punciak śmigał tam jak głupi bo nie uwazala a u mnie poszły dwie nowe opony co zrobic. Byle do zlotu!
Fiat 125p, Polonez Atu, Fiat Palio, Fiat Cinquecento, Fiat Punto II no i Linijka i czarny pug 308 II sw
Punciak smiga na 165/80 r13 i przebiegnie wszystko a linijka wiadomo już ma większy kapeć. Jeszcze kilka rzeczy do zrobienia i za niedługo będziemy się widzieć
Fiat 125p, Polonez Atu, Fiat Palio, Fiat Cinquecento, Fiat Punto II no i Linijka i czarny pug 308 II sw
Auto ogarnięte mechanicznie - wymieniona dolna łapa (poduszka) silnika, wymieniona plecionka wydechu, oczyszczone i nasmarowane linki biegów. Okazało się, że ta dolna łapa też miała z tym dużo wspólnego Jak na razie biegi wchodzą jak w masło, zobaczymy jak będzie dalej
Heh, no chyba jednak nie do końca... wsteczny nadal potrafi zgrzytać a biegi, zwłaszcza jedynka czasem ciężej wejść i dzieje się to tylko, jakauto się porządnie rozgrzeje Coś czuję, że będzie komplet sprzęgła jeszcze do wymiany...
No ja tez mam właśnie taki plan, ale... dzisiaj np wszystko było OK Normalnie magia... Zobaczymy jak będzie po dłuższej trasie, czyli jutro po przyjeździe na zlot Szczegóły obgadamy już na miejscu
I zrobione nowe swieczki i kable zalozone. Swiece z tego co pamietam nie byly wymieniane dluzszy czas przez poprzedniego wlasciciela. Wypalone byly jasno rudy osad. Teraz nowki NGK i kable magneti
Łojj... z kablami, to wtopiłeś... nie chcę być "złym prorokiem", ale najpóźniej za rok będziesz je wymieniał :panic No ale... może się mylę...
A ja wylizałem auto na zlot
Pisiąt pińć złotówek nie pieniądz pojeździmy zobaczymy co i jak a już jutro się widzimy. Też zmieniłem bo błąd cały czas mi wywala przy 110 do 120. Na komputerze wychodzi, że wypada zapłon na 3 i 4 cylindrze wszystko to po zmianie rozrządu.... Wersja testowa, więc zobaczymy co i jak...