Może zadzwonię do Antoniegosmak56 pisze:Będę sytuację monitorował (jak MON okręty na Bałtykumwas pisze:Może załapało zomne luty na połączeniu wyświetlacza![]()
)

Może zadzwonię do Antoniegosmak56 pisze:Będę sytuację monitorował (jak MON okręty na Bałtykumwas pisze:Może załapało zomne luty na połączeniu wyświetlacza![]()
)
Coś jest na rzeczy, gdyż dzisiaj na wyświetlaczu zawiesiła się siła głosu. Po chwili wszystko znówwill pisze:Chciałoby się powiedzieć"przypadek"
Przypuszczam że podczas mrozu z liny zrobiła się wersja "exclusive" i teraz będzie witał Cię muzykąskory85 pisze:Dzisiaj troszkę chwycił mróz, postanowiłem, że pod domem zgasze radio żeby przy odpaleniu nie pobierali zbędnej energii. Otworzyłem linijkę z pilota otworzyłem drzwi a radyjko samo entuzjastycznie przywitało mnie muzyka, miał ktoś tak??
Jak dla mnie to wprowadzasz bardzo dużo wiedzy, której ja nie "kumam"zibi186 pisze: że następuje jakby restart radia czyli ponowne włączenie - stąd wziąl się wniosek że podczas samego rozruchu radio jest jednak wyłączone przez komputer . Oczywiście jesli się mylę i chwilowy zanik napięcia w radiu podczas uruchamiania silnika nie jest spowodowany funkcją komputera a jedynie efektem duzego poboru prądu przez rozrusznik , to nie jest to oczywiscie powód do stresu![]()