Niniejszym melduję się na miejscu Bardzo wszystkim dziękuję za w pełni udane spotkanie Szkoda było się rozstawać, no ale cóż... zaczynam odliczać godziny do kolejnego zlotu za rok
Ja tam nawet się nie będę wypowiadał kiedy się zameldowałem na miejscu . Również dziękuję za bardzo udane spotkanie i do zobaczenia za rok (z niektórymi prędzej )
W Łodzi zameldowaliśmy się o 16:30. Dotarliśmy cali i zdrowi chociaż po drodze na A2 widzieliśmy bardzo groźną mającą wpływ na bezpieczeństwo sytuację. Pozdrawiam i dziękuję za miło spędzony czas.
Do domku dotarliśmy o 19,30.. długa jazda bo co chwila .. tata siku, tata kupe, tata McDonald...
Było jak zwykle fantastycznie. Pozdrawiam serdecznie, i do zobaczenia na kolejnym Zlocie
My też jesteśmy w domu, droga ogólnie minęła bezpiecznie i bez korków, choć widzieliśmy na A2 jak zdejmowali mocno rozbity czerwony samochód z bariery dźwiękochłonnej.
Dzięki za udane spotkanie.
Na miejsce dotarłem o godzinie 14:30 po ok. 2h50 min podróży. Bardzo dobry wynik jak na dystans 260 km. Wystarczyło jechać równo 120 km/h :-)
Spotkanie udane pod każdym względem. Było świetnie. Pozdrawiam wszystkich uczestników zlotu. Fajnie było móc się z wami spotkać :-)
Nam szybko poszło, bo córka spała . Ustawiłem 150 km/h na tempomacie i w sumie wyszło jakieś 2:40 na 290 km. Na A2 jeszcze nie było rozbitka.
Dzięki za super spotkanie i do następnego
I my też szczęśliwie wróciliśmy do domu po 16.00. Po drodze między Katowicami a Tychami straż pożarna miał ,,zlot".Paliło się w lesie
i droga na odcinku kilkuset metrów była mocno zadymiona .
Nasz zlot będziemy miło wspominać dziękując przy okazji wszystkim za miłe spotkanie .
Piękna kobieta to niezbędny element wyposażenia pięknego auta
My także dotarliśmy bez przygód, z małymi przystankami na ...kawę ;) i lody oraz ciastko ;) Było bardzo miło Was wszystkich znowu spotkać, pośmiać się i pożartować. Gratuluję wyborowemu strzelcowi nagrody oraz pozostałym dziękuję za miłą zabawę. Szkoda, że kolejny zlot dopiero za rok.
Do zobaczenia!!!
PS" Po drodze kupiłam Jarkowi lizaki niech trenuje
"Kiedyś dla ludzi byłam zawsze miła, teraz traktuję ich z wzajemnością"