Co dzisiaj zrobiłem w swoim samochodzie
-
- klubowicz
- Przebieg: 100114
- Silnik: 1.4 100km
- Rocznik: 2014
- Podziękował: 1 raz
Re: Co dzisiaj zrobiłem w swoim samochodzie
Dzisiaj wyczyściłem odmy.W okresie zimowym robię to raz w miesiącu i zawsze jest sporo tego syfu. Ciekawe czy valvoline max life też też zostawia majonez?
- martens24
- klubowicz
- Przebieg: 280000
- Silnik: 1.4 16v Turbo
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Który raz wymieniasz olej w skrzyni. Ja jak na razie wymieniłem jeden raz.emmer pisze:Wymiana oleju, filtrów i oleju w skrzyni
- Fiacik
- klubowicz
- Przebieg: 11000
- Silnik: 1,4 16V turbo mildhy
- Rocznik: 2024
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 109 razy
Przypomniało mi się jak Tomek pisał o torbie na różne ,,szpeje" wożone w bagażniku i poszedłem do Lidla , kupiłem za 24,99zł /czarną/ ,
bo są też szare spakowałem wszystko i jest wzorowy porządek.Torba jest solidnie wykonana , ma szeroki rzep dołem i z boku , tak ,że postawiona w bagażniku nie lata w czasie jazdy.Zakup torby spowodowało też zamontowanie w bagażniku koła zapasowego , które kupiłem na internecie - oryginalne i nie używane z powypadkowej Linei .Opona Continental z 2014r.Zapłaciłem łącznie z przesyłką 245zł , ale gdybym chciał takie coś kupić np.osobno to cena wyniosła by ok.400zł.Oryginalnie w fabrycznym ,,przyborniku" zamontowany był zestaw naprawczy ,jednak po 2 latach skończyła się gwarancja na piankę , a kupowanie nowej uznałem za bezsensowne , tym bardziej ,że jakoś raźniej jeździ się z kołem zapasowym , a jakby co to zestaw nawet ten przeterminowany zawsze można przecież zabrać bo zajmuje niewiele miejsca.
bo są też szare spakowałem wszystko i jest wzorowy porządek.Torba jest solidnie wykonana , ma szeroki rzep dołem i z boku , tak ,że postawiona w bagażniku nie lata w czasie jazdy.Zakup torby spowodowało też zamontowanie w bagażniku koła zapasowego , które kupiłem na internecie - oryginalne i nie używane z powypadkowej Linei .Opona Continental z 2014r.Zapłaciłem łącznie z przesyłką 245zł , ale gdybym chciał takie coś kupić np.osobno to cena wyniosła by ok.400zł.Oryginalnie w fabrycznym ,,przyborniku" zamontowany był zestaw naprawczy ,jednak po 2 latach skończyła się gwarancja na piankę , a kupowanie nowej uznałem za bezsensowne , tym bardziej ,że jakoś raźniej jeździ się z kołem zapasowym , a jakby co to zestaw nawet ten przeterminowany zawsze można przecież zabrać bo zajmuje niewiele miejsca.
Piękna kobieta to niezbędny element wyposażenia pięknego auta 

- Tara78
- klubowicz
- Przebieg: 230000
- Silnik: TDI
- Podziękował: 55 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
Strasznie brudzi się to auto
więc było mycie, później wycieranie wszystkich "fałdek". Ja chcę wiosnę bo łapki marzną bardzo.

"Kiedyś dla ludzi byłam zawsze miła, teraz traktuję ich z wzajemnością"
- Tara78
- klubowicz
- Kontakt:
Ponieważ dzisiaj siedzę w domu i mam dzień techniczny w firmie, postanowiłam
także ogarnąć przydasie z bagażnika samochodu
O ile torebki takiej prawdziwie damskiej nie noszę, to bagażnik można powiedzieć świetnie mi ją zastępuje 
Ile tego tam mam
i wszystko bardzo potrzebne
Kto jako pierwszy prawidłowo wymieni wszystkie rzeczy widoczne na zdjęciu, dostanie ode mnie nowe 3 śruby do kół
do Linei i
niespodziankę 

Ile tego tam mam

Kto jako pierwszy prawidłowo wymieni wszystkie rzeczy widoczne na zdjęciu, dostanie ode mnie nowe 3 śruby do kół

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Moderator
- Przebieg: 120000
- Silnik: 1.4 8v
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 127 razy
- Otrzymał podziękowań: 61 razy
Widzę tam :siekierę, szczotka na kłaki,ibuprom,kubek termiczny,kabel pewnie ładowarki,odmrarzacz zamków i silikon, szczotka,śubokręty małe,długopis, zestaw pierwszej pomocy czarny,saperka,pokrowiec na fotel herbata lipton+cukier,uchwyt na tel,zestaw mały podpalacz :-)esbit paliwo turystyczne,przetwornica prądu,porcja jedzenia hydrofilizowanego,etui czarne i pomarańczowe,nóż mały.
LINEA 1.4 8V DYNAMIC
Astra K 1.4
Astra K 1.4
- Tomek
- Moderator
- Przebieg: 131000
- Silnik: 1.4 V8 + LPG
- Rocznik: 2009
- Podziękował: 287 razy
- Otrzymał podziękowań: 304 razy
Kasia, toż to się nie da tych Twoich przydasię ogarnąć.
Czy ja dobrze widzę że wozisz siekierę
Czy ja dobrze widzę że wozisz siekierę

- Tara78
- klubowicz
- Kontakt:
WILL
GRATULUJĘ!!!! Śruby i niespodziankę wyślę pocztą
poproszę adres na PRIV
Małe sprostowanie
w zestawie jest: siekiera, szczotka, przylepiec do kłaków z IKEA, nóż, etui na CD, Jetboil - kubek i turystyczna kuchenka w jednym, ten pomarańczowy pojemnik to zestaw talerz, miska, deska do krojenia, sztućce, kubeczek składany,
ibuprom, saperka, motocyklowa mini apteczka z zestawem do RKO, zestaw mały podpalacz to kostki i ekologiczne ognisko
, przetwornica, jedzenie liofilizowane, kable, uchwyt na telefon, zestaw śrubokrętów, długopis jako śrubokręt, czyściki do okularów, smar do uszczelek w sprayu, smar, pokrowiec na fotel dla mechanika, zestaw herbaciany
Nie widać tam jeszcze zestawu do szycia, trytek, skrobaczki fińskiej, gumek różnego rodzaju
apteczki, łańcuchów na koła, parasola, zestawu toreb na zakupy... I to wszystko ładnie poukrywane w sprytnych schowkach
Tomek mam i czasami się przydaje, a jedzenie na spontanie w terenie nawet w zimę nie jest dla mnie problemem.

Małe sprostowanie

Tomek mam i czasami się przydaje, a jedzenie na spontanie w terenie nawet w zimę nie jest dla mnie problemem.

- leszek1234
- klubowicz
- Przebieg: 150000
- Silnik: 1.4 16V Turbo
- Podziękował: 339 razy
- Otrzymał podziękowań: 185 razy
Zamówiłem interfejs diagnostyczny bo mi Lina zapaliła "sprawdź silnik"ni z tego ni z owego w trakcie jazdy. Samochód zrobił trasę i dalej jeździ normalnie. Teraz czekam na przesyłkę.
-
- Moderator
- Przebieg: 120000
- Silnik: 1.4 8v
- Podziękował: 127 razy
- Otrzymał podziękowań: 61 razy
Kasia mega zestaw przetrwania,bardzo rozsądnie 

LINEA 1.4 8V DYNAMIC
Astra K 1.4
Astra K 1.4