Co dzisiaj zrobiłem w swoim samochodzie
-
robert75
- klubowicz

- Przebieg: 100114
- Silnik: 1.4 100km
- Rocznik: 2014
- Podziękował: 1 raz
Re: Co dzisiaj zrobiłem w swoim samochodzie
Dzisiaj wyczyściłem odmy.W okresie zimowym robię to raz w miesiącu i zawsze jest sporo tego syfu. Ciekawe czy valvoline max life też też zostawia majonez?
- martens24
- klubowicz

- Przebieg: 280000
- Silnik: 1.4 16v Turbo
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Który raz wymieniasz olej w skrzyni. Ja jak na razie wymieniłem jeden raz.emmer pisze:Wymiana oleju, filtrów i oleju w skrzyni
- Fiacik
- klubowicz

- Przebieg: 11000
- Silnik: 1,4 16V turbo mildhy
- Rocznik: 2024
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 110 razy
Przypomniało mi się jak Tomek pisał o torbie na różne ,,szpeje" wożone w bagażniku i poszedłem do Lidla , kupiłem za 24,99zł /czarną/ ,
bo są też szare spakowałem wszystko i jest wzorowy porządek.Torba jest solidnie wykonana , ma szeroki rzep dołem i z boku , tak ,że postawiona w bagażniku nie lata w czasie jazdy.Zakup torby spowodowało też zamontowanie w bagażniku koła zapasowego , które kupiłem na internecie - oryginalne i nie używane z powypadkowej Linei .Opona Continental z 2014r.Zapłaciłem łącznie z przesyłką 245zł , ale gdybym chciał takie coś kupić np.osobno to cena wyniosła by ok.400zł.Oryginalnie w fabrycznym ,,przyborniku" zamontowany był zestaw naprawczy ,jednak po 2 latach skończyła się gwarancja na piankę , a kupowanie nowej uznałem za bezsensowne , tym bardziej ,że jakoś raźniej jeździ się z kołem zapasowym , a jakby co to zestaw nawet ten przeterminowany zawsze można przecież zabrać bo zajmuje niewiele miejsca.
bo są też szare spakowałem wszystko i jest wzorowy porządek.Torba jest solidnie wykonana , ma szeroki rzep dołem i z boku , tak ,że postawiona w bagażniku nie lata w czasie jazdy.Zakup torby spowodowało też zamontowanie w bagażniku koła zapasowego , które kupiłem na internecie - oryginalne i nie używane z powypadkowej Linei .Opona Continental z 2014r.Zapłaciłem łącznie z przesyłką 245zł , ale gdybym chciał takie coś kupić np.osobno to cena wyniosła by ok.400zł.Oryginalnie w fabrycznym ,,przyborniku" zamontowany był zestaw naprawczy ,jednak po 2 latach skończyła się gwarancja na piankę , a kupowanie nowej uznałem za bezsensowne , tym bardziej ,że jakoś raźniej jeździ się z kołem zapasowym , a jakby co to zestaw nawet ten przeterminowany zawsze można przecież zabrać bo zajmuje niewiele miejsca.
Piękna kobieta to niezbędny element wyposażenia pięknego auta 
- Tara78
- klubowicz

- Przebieg: 230000
- Silnik: TDI
- Podziękował: 55 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
Strasznie brudzi się to auto
więc było mycie, później wycieranie wszystkich "fałdek". Ja chcę wiosnę bo łapki marzną bardzo.
więc było mycie, później wycieranie wszystkich "fałdek". Ja chcę wiosnę bo łapki marzną bardzo."Kiedyś dla ludzi byłam zawsze miła, teraz traktuję ich z wzajemnością"
- Tara78
- klubowicz

- Kontakt:
Ponieważ dzisiaj siedzę w domu i mam dzień techniczny w firmie, postanowiłam
także ogarnąć przydasie z bagażnika samochodu
O ile torebki takiej prawdziwie damskiej nie noszę, to bagażnik można powiedzieć świetnie mi ją zastępuje 
Ile tego tam mam
i wszystko bardzo potrzebne
Kto jako pierwszy prawidłowo wymieni wszystkie rzeczy widoczne na zdjęciu, dostanie ode mnie nowe 3 śruby do kół
do Linei i
niespodziankę 
Ile tego tam mam
Kto jako pierwszy prawidłowo wymieni wszystkie rzeczy widoczne na zdjęciu, dostanie ode mnie nowe 3 śruby do kół
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Kiedyś dla ludzi byłam zawsze miła, teraz traktuję ich z wzajemnością"
-
will
- Moderator

- Przebieg: 120000
- Silnik: 1.4 8v
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 127 razy
- Otrzymał podziękowań: 61 razy
Widzę tam :siekierę, szczotka na kłaki,ibuprom,kubek termiczny,kabel pewnie ładowarki,odmrarzacz zamków i silikon, szczotka,śubokręty małe,długopis, zestaw pierwszej pomocy czarny,saperka,pokrowiec na fotel herbata lipton+cukier,uchwyt na tel,zestaw mały podpalacz :-)esbit paliwo turystyczne,przetwornica prądu,porcja jedzenia hydrofilizowanego,etui czarne i pomarańczowe,nóż mały.
LINEA 1.4 8V DYNAMIC
Astra K 1.4
Astra K 1.4
- Tomek
- Moderator

- Przebieg: 131000
- Silnik: 1.4 V8 + LPG
- Rocznik: 2009
- Podziękował: 287 razy
- Otrzymał podziękowań: 306 razy
Kasia, toż to się nie da tych Twoich przydasię ogarnąć.
Czy ja dobrze widzę że wozisz siekierę
Czy ja dobrze widzę że wozisz siekierę
- Tara78
- klubowicz

- Kontakt:
WILL
GRATULUJĘ!!!! Śruby i niespodziankę wyślę pocztą
poproszę adres na PRIV
Małe sprostowanie
w zestawie jest: siekiera, szczotka, przylepiec do kłaków z IKEA, nóż, etui na CD, Jetboil - kubek i turystyczna kuchenka w jednym, ten pomarańczowy pojemnik to zestaw talerz, miska, deska do krojenia, sztućce, kubeczek składany,
ibuprom, saperka, motocyklowa mini apteczka z zestawem do RKO, zestaw mały podpalacz to kostki i ekologiczne ognisko
, przetwornica, jedzenie liofilizowane, kable, uchwyt na telefon, zestaw śrubokrętów, długopis jako śrubokręt, czyściki do okularów, smar do uszczelek w sprayu, smar, pokrowiec na fotel dla mechanika, zestaw herbaciany
Nie widać tam jeszcze zestawu do szycia, trytek, skrobaczki fińskiej, gumek różnego rodzaju
apteczki, łańcuchów na koła, parasola, zestawu toreb na zakupy... I to wszystko ładnie poukrywane w sprytnych schowkach
Tomek mam i czasami się przydaje, a jedzenie na spontanie w terenie nawet w zimę nie jest dla mnie problemem.
Małe sprostowanie
Tomek mam i czasami się przydaje, a jedzenie na spontanie w terenie nawet w zimę nie jest dla mnie problemem.
"Kiedyś dla ludzi byłam zawsze miła, teraz traktuję ich z wzajemnością"
- leszek1234
- klubowicz

- Przebieg: 150000
- Silnik: 1.4 16V Turbo
- Podziękował: 350 razy
- Otrzymał podziękowań: 191 razy
Zamówiłem interfejs diagnostyczny bo mi Lina zapaliła "sprawdź silnik"ni z tego ni z owego w trakcie jazdy. Samochód zrobił trasę i dalej jeździ normalnie. Teraz czekam na przesyłkę.
-
will
- Moderator

- Przebieg: 120000
- Silnik: 1.4 8v
- Podziękował: 127 razy
- Otrzymał podziękowań: 61 razy
Kasia mega zestaw przetrwania,bardzo rozsądnie 
LINEA 1.4 8V DYNAMIC
Astra K 1.4