Czy ktoś ma to samo cz tylko mój egzemplarz jest "wyjątkowy" ?

Maksymalne podniesienie/obniżenie fotela niestety nie poprawia sytuacji. Może pozostaje tylko użycie siły.ENDRIU pisze:brok ...jedyne co mi przychodzi do głowy aby ratować tapicerkę to opuszczenie fotela w dolne położenie,oczywiście w miarę możliwości dostosować to położenie do wzrostu kierowcy natomiast w przypadku pasażera nie widzę opcji bez użycia siły.
To by pasowało - zrobili szersze siedziska ale elementu pasów przy siedziskach już nie poprawiliduskap pisze:Brok znalazłem odpowiedź na Twój problem będąc na dniu rodzinnym w Tychach.
Stała tam Linea Emotion z takim wnętrzem jak Twoje. Fotele są inne niż w Dynamicach (czy inne niż beżowy Emotion to nie wiem), mają ciut inny kształt (albo to złudzenie), siedziało się jakby trochę lepiej (nie wiem jak to wygląda podczas jazdy), materiał bardzo przyjemny w dotyku, kolorystyka wnętrze w 3 odcieniach bardzo fajnie wygląda. I w tej Linei pasy były dokładnie tak jak u Ciebie. Siedzisko jakby ciut szersze ale i niższe boki. Wnętrze ładne tylko pytanie jak z biegiem czasu będzie wyglądać (w każdą stronę jak ręką przejadę to inny odcień się robi->fajny materiał jak welur, zamsz). Heh a miałem brać takiego Emotiona T-Jet ale gdy różnica w cenie wychodziła 20 tys zł (bo tylko na zamówienie taki) to stwierdziłem, że Dynamic zupełnie mi wystarczy.
PS>Brok jaki masz rocznik Linei i jaki przebieg? Jak awaryjność auta u Ciebie?