Skóra na kierownicy to jakieś badziewie.
- karollino
- klubowicz
- Przebieg: 225000
- Silnik: 1,4 77KM
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 110 razy
- Otrzymał podziękowań: 98 razy
Yyy.. a to czemu? Że za kapcie niezgodne z homologacją robią problemy, to rozumiem. Ale tu?darcyn pisze:jak ubezpieczyciel zobaczy że masz takie coś na kierownicy to zapomnij o odszkodowaniu w razie czego.
Fiat Linea Dynamic:
+ DRL
+ subwoofer i maty w drzwiach
+ lusterko wsteczne autochrom z kamerą cofania
+ elektryczna regulacja lędźwi
+ regulacja wysokości fotela pasażera
+ podłokietnik z nawiewem
+ klimatronik
+ tempomat
+ DRL
+ subwoofer i maty w drzwiach
+ lusterko wsteczne autochrom z kamerą cofania
+ elektryczna regulacja lędźwi
+ regulacja wysokości fotela pasażera
+ podłokietnik z nawiewem
+ klimatronik
+ tempomat
- SZAMAN
- klubowicz
- Przebieg: 102000
- Silnik: 1,4 T-Jet 16v
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Jeszcze dodam ,że poprzednia linkę ,która w grudniu skasowałem w poślizgu( pisałem już o tym) miałem własnie z ta skóra na kierownicy widział ja szkodowiec przy obliczaniu i ekspertyzie i nie miał żadnych zastrzeżeń. Ponieważ nie była ona wyszczególniona w zestawie do sprzedania więc ja zdjąłem i założyłem do nowej Linki.to naprawdę wspaniała sprawa kierownica nie jest wyswichtana ,bo nie zawsze udaje nam sie zasiąść za kierownicę z raczkami spod kranu no i pot i kurz robią swoje.ja jestem do niej przekonany.
Druga sprawa jest tez firma ubezpieczeniowa ,bo jak wpiszesz sie na jakąś "krzakówkę" to ci nawet mogą wyciągać kamyczki z bieżnika i wmawiać ,że to przyczyna.Nie chcę tu robić kryptoreklamy ,ale moja jest na literę p i nie mam od początku jazdy samochodami z nią problemów.
pozdrawiam sorry ,ze tak sie rozpisałem.
Druga sprawa jest tez firma ubezpieczeniowa ,bo jak wpiszesz sie na jakąś "krzakówkę" to ci nawet mogą wyciągać kamyczki z bieżnika i wmawiać ,że to przyczyna.Nie chcę tu robić kryptoreklamy ,ale moja jest na literę p i nie mam od początku jazdy samochodami z nią problemów.
pozdrawiam sorry ,ze tak sie rozpisałem.
szaman
-
- klubowicz
- Przebieg: 61000
- Silnik: 1,4 8v
- Rocznik: 2009
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Otóż w piątek odebrałem samochód z obszytą kierownicą i muszę przyznać, że wygląda lepiej niż oryginał. Skóra grubsza, bardziej "mięsista", szwy też ok. Serwis twierdzi, że jestem drugą osobą której obszywali kierownicę i tamta też była zadowolona. Tak więc jak komuś marszczy się skóra na kierownicy to niech reklamuje.
Octavia 3 1,4 TSI Elegance Brąz Topaz
- buhert
- klubowicz
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
http://moto.allegro.pl/nakladka-pokrowi ... 26563.html" onclick="window.open(this.href);return false; co sądzicie o takim pokrowcu na (nieokrągłą) wyprofiliwaną
kierownicę Fiata Linea(?)
Ja w wersji Active mam "plastik" i narazie rozglądam się za takim czymś
kierownicę Fiata Linea(?)
Ja w wersji Active mam "plastik" i narazie rozglądam się za takim czymś
- cichy
- klubowicz
- Przebieg: 217000
- Silnik: 2.0 110KM HDi
- Podziękował: 104 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
- Kontakt:
Bez obrazy ale jak dla mnie to jakieś badziewie które nie ma wyglądu. Również mam Active bez skórki osobiście planuję gdzieś podjechać, tylko muszę znaleźć odpowiedniego człowieka który mi obszyję kierownicę skórką żeby to miało ręce i nogi. Tak jak z mieszkiem, który mi się przedarł, znalazłem kaletnika i mi na miarę z prawdziwej skóry zrobił identyczny.
Sympatyk forum :-)
- Kuzyn_z_Sosnowca
- klubowicz
- Przebieg: 144000
- Silnik: T-Jet z gazem
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 219 razy
- Otrzymał podziękowań: 375 razy
Ja bym nic nie robił. A jak już musisz, to ten wygląda jakby był dedykowany http://moto.allegro.pl/skorzany-miarowy ... 08905.html" onclick="window.open(this.href);return false;