Matę można dowolnie przyciąć... Zastanawiam się czy nie kupić jeszcze jednej i zmodyfikować dywaniki w Linie. Do bagażnika dotnę i podkleję rzepem

Gdzieś w sieci było że w okolicach Bydgoszczy PB95 po 4 zł ?Sebek pisze:Na stacji benzynowej Auchan Racibórz benzyna 95 za 4,10/L. a ropa za 4,18/L
Najtańszy LPG 2,19/L na stacji AmeriGas w Radlinie i na LUKOIL w Rybniku.
Dzisiaj tłoczyłem za 2,15...Sebek pisze: Najtańszy LPG 2,19/L na stacji
To jeszcze uchyl rąbka tajemnicy co i gdzie skrzypiało oraz jak temu zaradziłeś...Artur pisze:Skrzypienie pojawiało się jak ktoś siadał na kanapie. Namierzone, użycie trochę izolacji i cisza. Na wyposażeniu Linki zostaje izolacja
Takich idiotyzmów w naszym kraju jest coraz więcej ,przecież odpowiednio wysoki poziom zapasów to jak mi się wydaje głównie kwestia strategiczna , ekonomiczna także jak zacznie drożeć bo wtedy zarobimy.Fiskalizm w Polsce przekracza zdrowy rozsądek i bądź tu madryKuzyn_z_Sosnowca pisze:Tanio być nie może...
Diagnoza mojego brata pierwsza bo gruba d... siedziała to skrzypi.mwas pisze:To jeszcze uchyl rąbka tajemnicy co i gdzie skrzypiało oraz jak temu zaradziłeś...Artur pisze:Skrzypienie pojawiało się jak ktoś siadał na kanapie. Namierzone, użycie trochę izolacji i cisza. Na wyposażeniu Linki zostaje izolacja