Ha ha Jak mnie się ktoś pyta o mój bolid to też mówię że ma 80 koni.alvaro pisze:Linki prawie "80" konnej
Zawsze to lepiej brzmi i wstyd mniejszy

Jeszcze parę tysięcy km i sie przyzwyczaisz do tej niemocy, będziesz jeździł spokojnie, statecznie i nauczysz się planować manewr wyprzedzania (redukcja i min 1000m wolnego miejsca i dajesz, aha z tirami 1500-2000malvaro pisze:A może ma ktoś jakiegoś chipa, żeby z naszej Linki prawie "80" konnej zrobić jakąś setkę? ;)
Bo szczerze - boję się tym wyprzedzać
Zużycie podawane przez producenta jest przeprowadzane w warunkach laboratoryjnych wg określonych procedur.pawe1_c, ja mam identyczną sytuację. Do pracy pokonuję w tej chwili ok 12 km, cały czas przez zapchanie miasto i kiedy spalanie mam na poziomie 8.8 to jest na prawdę niezły wynik, bo w zimnych warunkach pogodowych to i ponad 10 potrafi połknąć. Wszystko zależy oczywiście od warunków panujących aktualnie na drogach oraz od natężenia ruchu, ale to co podaje producent to niestety bujda na resorach, chyba że ktoś ma anielską cierpliwość i przeszedł mega szkolenie w szkole jazdy ECO