Sworznie firmy Lömforder.
Zbieżność obowiązkowa ale dopiero po drugim wahacz a opony dożywają ostatniego sezonu więc mi ich nie szkoda.zibi186 pisze:Pongo , myślę że po wymianie przegubu kulowego wahacza dobrze by było chociaż zbieżność zrobić . . . zatem warto wymienić w obu na raz - tak myślę
W Turcji jest duża fabryka Teknorota i oni produkują zawieszania również dla markowych firm typu Trw Lemforder Ruville oraz pod własną marka. To że łączniki Lemfordera są takie jak fabryka oznaczy tylko tyle że Lemforder pakuję to co na 1 montaż. Ogólnie nie ma co się zastawiać czy kupi Trw czy Lemforder bo obie firmy są jakości OE. Raz mi się klient uparł na Lemfodera do bmw gdzie mu mówiłem że Trw idzie na 1 montaż do tego auta ale nie chciał, to zamówiłem mu tego Lemfordera. Jakie było jego zdziwienie jak otworzył pudło a w środku było własnie Trw.Kuzyn_z_Sosnowca pisze: 29 cze 2018, 6:46 Mnie się wydaje, że fabryczne zawieszenie jest Lemforder, bo mają w Turcji fabrykę. Np. łączniki stabilizatora Lemforder są identyczne jak fabryczne.
wygooglowałem; https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... HYDC7OrRG1alvaro pisze: 05 lip 2018, 22:48 Coś nie mogę znaleźć tych Tekno do naszej Linki, możesz podać model i cenę? ;) EGON, montowałeś je?
Wszystkie produkty Teknorota dostępne u mnie, kto co potrzebuję zapraszam an priv. Wysyłka cały kraj. Ja mam zamontowane mocowania amortyzatora i łączniki wzmocnione z tej firmy póki co. Wahacz Teknorota na obecna chwile mogę zaproponować za 113zł + wysyłkaalvaro pisze: 05 lip 2018, 22:48 Coś nie mogę znaleźć tych Tekno do naszej Linki, możesz podać model i cenę? ;) EGON, montowałeś je?