MP3 w Dynamicu ???
No i? Co w związku z tym? Ty pamiętasz wszystkie wątki?kk25 pisze:Wcześniej przecież o tym pisaliśmy. Są trzy tryby pracy TUNER, CD i AUXhelletic pisze:kabelek i co dalej? Jak niby włączysz funkcję AUX odpowiedzialną za podłączenie urządzeń zewnętrznych, skoro nie ma takiej funkcji fabryczne radio Linki?
Poza tym nie zagłębiałem się w te radio, bo jest nic nie warte.
- kk25
- klubowicz
- Przebieg: 150650
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 9 razy
Może wszystkich wątków nie pamiętam, ale przecież to Ty jesteś tutaj guru od audio, więc mnie trochę zaskoczyło, że nie wiedziałeś. Ale oczywiście zaraz odpowiesz, że nie warto nic wiedzieć na temat tego radia, bo jest do bani. Ale moje zdanie jest takie, że jest całkiem niezłe, ma sterowanie z kierownicy, jest fabryczne ( nie trzeba ściągać panelu przed supermarketem), wyświetlacz LCD ( zawsze czytelny, nawet jak słońce na niego przyświeci) i jak na samochód naszej klasy ( patrz wygłuszenie kabiny) to bardzo przyzwoicie gra.helletic pisze:No i? Co w związku z tym? Ty pamiętasz wszystkie wątki?kk25 pisze:Wcześniej przecież o tym pisaliśmy. Są trzy tryby pracy TUNER, CD i AUXhelletic pisze:kabelek i co dalej? Jak niby włączysz funkcję AUX odpowiedzialną za podłączenie urządzeń zewnętrznych, skoro nie ma takiej funkcji fabryczne radio Linki?
Poza tym nie zagłębiałem się w te radio, bo jest nic nie warte.
P.S. Bawię się trochę w audio w domu ( granit, kolce czy QED Qunex 2) więc myślę, że trochę wagi do jakości audio przywiązuję, ale robienie dużego łubudubu to chyba nie dla mnie

- jay_21
- klubowicz
- Przebieg: 67000
- Silnik: 1.4 T-Jet
- Rocznik: 2008
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Ja też uważam, że fabryczne radio jest całkiem ok - chociaż porównując je do radia jakie miałem w poprzednim aucie (JVC) to różnica co do jakości brzmienia jednak jest słyszalna. Może subwoofer poprawił by troszkę brzmienie? Bardzo przydaje mi się funkcja dostosowywania głośności w funkcji prędkości
Napewno przy niefabrycznym radiu by mi tego brakowało. Dodatkowa zaleta - jak napisał kk25 - to to, że nie trzeba pamiętać o panelu. Jedyne co mi brakuje tutaj jeśli chodzi o audio to mp3 i wspomniany wyżej subwoofer. Mi fabryczny zestaw nawet odpowiada bo nie lubie w aucie głośno słuchać muzyki - mi to przeszkadza, a poza tym jeżdżę z dzieckiem 
Nie ma co jednak dyskutować nt. wyższości jednego nad drugim - bo gust jest jak d**a każdy ma swój
. Jednemu wystarczy fabryczny zestaw, inni lubią podłubać przy aucie przy
i modyfikować zestaw do swoich potrzeb 

Nie ma co jednak dyskutować nt. wyższości jednego nad drugim - bo gust jest jak d**a każdy ma swój

Linea 1.4 T-Jet Red Flamenco Dynamic
- wally007
- klubowicz
- Przebieg: 0
- Silnik: 1.4 8v
- Rocznik: 2007
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
jak dla mnie to radyjko też jest wystarczające, a powiedz mi jak i gdzie się ustawia taką funkcje bo nawet nie wiedziałem, że takie coś jestjay_21 pisze:Bardzo przydaje mi się funkcja dostosowywania głośności w funkcji prędkości Napewno przy niefabrycznym radiu by mi tego brakowało
1.4 8V błękitny fox-trot ACTIV-comfort
- aixen
- klubowicz
- Przebieg: 85555
- Silnik: 1.4 8v
- Rocznik: 2007
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Jedna z funkcji (Speed Hi/Low) która mnie drażniła "od zawsze". Szczęśliwie w poprzednim fiaciku też miałem fabryczne radio i wiedziałem jak zabić to...
Co do audio... ot jest, słucham tylko radia i jak dla mnie jest wystarczające... :usmiech

Co do audio... ot jest, słucham tylko radia i jak dla mnie jest wystarczające... :usmiech
Linea 1.4 8v & LPG r.2007 wersja Dynamic 85 KKm (Syn)
Linea 1.4 Turbo r.2009 wersja Dynamc 56 KKm (To ja)
Linea 1.4 Turbo r.2009 wersja Dynamc 56 KKm (To ja)