Może nie jest on zbyt piękny ale spełnia swoją funkcję Mierzy skuteczność klimatyzacji oraz efektywność ogrzewania
Zdjęcie umieszczę po usunięciu przez administratora źródła powstawania komunikatu "Niestety Limit na wszystkie załączniki na tym forum został przekroczony. Prosze skontaktować się z administratorem forum."
[ Dodano: |21 Lut 2011|, o 21:45 ]
Udało się
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 lut 2011, 22:49 przez Jery, łącznie zmieniany 2 razy.
…u mnie za termometr wewnętrzny „robi” moja żonka (tak samo, jak już pisałem – za ogranicznik prędkości też). Chociaż nie mam wyświetlacza, ale za to otrzymuję komunikaty: „za zimno”; „za ciepło”
„Śmiej się, śmiej, ale mój model to ferrari wśród Fiatów, oczywiście kiedy ja prowadzę"
krakus02 pisze:…u mnie za termometr wewnętrzny „robi” moja żonka (tak samo, jak już pisałem – za ogranicznik prędkości też). Chociaż nie mam wyświetlacza, ale za to otrzymuję komunikaty: „za zimno”; „za ciepło”
a to chyba standardowe wyposażenie dla tych co mają żony, bo u mnie identycznie
emmer, tą opcję udało mi się zredukować, czasem mam także wrażenie że przy wyprzedzaniu samochody jadące z naprzeciwka lepiej widać z fotela pasażera niż kierowcy
pawe1_c pisze:emmer, rowniez mam takie wyposazenie, komputer mozna ustawic a tego juz nie
Czasem skutkuje "Kochanie mam wrażenie że masz ochotę poprowadzić?" ale to tylko czasowo wyłącza i tylko niektóre ostrzeżenia dźwiękowe
Odrzucam Waszą rzeczywistość i tworzę sobie własną
Jery dzięki za fotę
Moja żona już "nie pracuje" za autopilota jak dostała OPR że ma sobie pierwsze sama prawko zrobić i potem dokazywać
Od tego czasu błogi spokój- no może odzywa się jak za szybko jedziemy
Tu macie króciutki animowany filmik jak żona dokazywała mężowi KLIK
rafcio082 pisze:
Moja żona już "nie pracuje" za autopilota jak dostała OPR że ma sobie pierwsze sama prawko zrobić i potem dokazywać
Od tego czasu błogi spokój- no może odzywa się jak za szybko jedziemy
Wygrałeś bitwę, ale jeszcze nie wojnę. Też tak myślałem jak Ty
U mnie ten patent działał tylko przez pół roku.
Teraz znów szukam sposobu jak wprowadzić ciszę w samochodzie