SPOTKANIE ŚLĄSK 3 - MARZEC
- mireks
- klubowicz

- Przebieg: 159000
- Silnik: 2.0 Multijet
- Rocznik: 2012
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 27 razy
- Kontakt:
mwas weźmiemy się w kilka linek na hol i zginiesz w szeregu w tłumie. Będziesz jechać na jednym gazie. A w połowie drogi gdy Ci się ten gaz już ulotni, wypniemy Cię i pojedziesz na drugimmwas pisze:mireks, wszystko fajnie, tylko kto mnie po tymdo domu zawiezie
Na "podwójnym gazie" to ja jeździć nie chcę
- krzyspi
- klubowicz

- Przebieg: 110250
- Silnik: 1.4 8V
- Rocznik: 2008
i to też jest dobry pomysł....zawsze ich więcej będzie to raźniej będą mieli...mwas pisze:krzyspi, z chęcią bym się przejechał z tobą, tylko że to jednak trochę daleko, żeby na 1 dzień się wybrać i w jedną mańkę ponad 500 km gonićAle chłopaki, skoro potrzebujecie zaproszenia - to ja Was wszystkich nad morze Z A P R A S Z A M !!
ZAPRASZAMY NAD MORZE !!!!!!!!
"Będziemy wiecznie gnać.. ...nie próbuj nas zatrzymać... ...BO DROGA TO NASZ DOM"
- Tomek
- Moderator

- Przebieg: 131000
- Silnik: 1.4 V8 + LPG
- Rocznik: 2009
- Podziękował: 287 razy
- Otrzymał podziękowań: 306 razy
Obserwuję uważnie wątek, i wstępnie bym się pisał na spota, bo już dwa w TG mnie ominęły.emmer pisze:[ Dodano: |7 Sty 2011|, o 07:10 ]
centrum polski może jechac razem.ciekawe czy Tomek się pisze?
Ale zupełnie nie mam możliwości przewidzieć jak z pracą w tak jeszcze odległym terminie.
Dlatego nie chcę nawet głosować, a spróbuję się dopasować do terminu jaki ustalicie.
emmer w razie czego bardzo fajnie było by śmignąć wspólnie, tylko nie wiem czy nadążę za T-Jetem
-
Jery
- klubowicz

- Przebieg: 163000
- Silnik: 1.3 IMA
- Rocznik: 2010
- Podziękował: 17 razy
- Otrzymał podziękowań: 36 razy
Mikuś do Tarnowskich Gór z Jastrzębia masz bliżej. Mam nadzieję, że się pojawisz.
Swoją drogą to dotyczy wszystkich klubowiczów z okolic. Jak wynika z głosowania spotkanie na śląskiej ziemi odbędzie się w ostatnią sobotę marca. Wszystkich chętnych zapraszamy.
Po drodze jest spotkanie ogólnopolskie w maju.
Osobiście lipca jeszcze nie planuje.
Swoją drogą to dotyczy wszystkich klubowiczów z okolic. Jak wynika z głosowania spotkanie na śląskiej ziemi odbędzie się w ostatnią sobotę marca. Wszystkich chętnych zapraszamy.
Po drodze jest spotkanie ogólnopolskie w maju.
Osobiście lipca jeszcze nie planuje.
현대 캐스퍼 na baterie