Ogłoszenia z Linkami

Informacje ogólne
Awatar użytkownika
buhert
klubowicz
klubowicz
Otrzymał podziękowań: 30 razy

Post autor: buhert »

enter pisze:jakiś czas temu była linea t-jet z przebiegiem 190 tys. z lpg 2007
cieszy mnie to :zlośnik

http://moto.allegro.pl/fiat-linea-1-4-t ... 85332.html" onclick="window.open(this.href);return false; kolejny T-JET - co raz więcej ich
enter
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 0
Silnik: 1,4
Rocznik: 2011
Podziękował: 11 razy
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Post autor: enter »

http://moto.allegro.pl/listing.php/show ... 7&a_text_i" onclick="window.open(this.href);return false;[1][0]=&a_text_i[1][1]=&a_text_i[4][0]=&a_text_i[4][1]=&a_text_i[5][0]=&a_text_i[5][1]=&a_text_i[14][0]=120&a_text_i[14][1]=&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E
tego srebrnego chętnie bym nabył
Pozdrawiam Enter
daro189
klubowicz
klubowicz
Podziękował: 19 razy
Otrzymał podziękowań: 17 razy

Post autor: daro189 »

http://otomoto.pl/fiat-linea-polska-sal ... 21952.html" onclick="window.open(this.href);return false;

pytanie do właścieli t-jeta - 170 km jest możliwe? :pomysli
enter
klubowicz
klubowicz

daro189 pisze:pytanie do właścieli t-jeta - 170 km jest możliwe? :pomysli
jak patrzę na wnętrze, to pewnie jakiś wirus, fabrycznie 120 KM hamownia pokazuje 150 km

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/fi ... res=EXPORT" onclick="window.open(this.href);return false;
czyżby zachowała się jeszcze jedna nowa sztuka T-jet??? :pomysli
Pozdrawiam Enter
Awatar użytkownika
Kuzyn_z_Sosnowca
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 144000
Silnik: T-Jet z gazem
Rocznik: 2008
Podziękował: 219 razy
Otrzymał podziękowań: 375 razy

Post autor: Kuzyn_z_Sosnowca »

Zobaczcie wyposażenie http://otomoto.pl/fiat-bravo-estiva-plu ... 79619.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wydaje mi się że to niezła oferta. Katalogowo wersja bez alu, z klimą manual, bez radia i reszty rzeczy kosztuje 51.
enter
klubowicz
klubowicz

Kuzyn_z_Sosnowca pisze:Wydaje mi się że to niezła oferta. Katalogowo wersja bez alu, z klimą manual, bez radia i reszty rzeczy kosztuje 51.
to jest niezła okazja, auto z mojego salonu, uważam, że cena atrakcyjna, wyposażenie też dobre, to jest wersja estiva czyli climatronic, alu i blue&me. Jak dla mnie cena dobra, szkoda, że nie t-jet. znajomy kupił bravo t-jet z lakierem za 48 tys. z groszami ale bez w/w dodatków, tak więc w przypadku kupna lepiej mocno się zastanowić: t-jet czy wypas
Pozdrawiam Enter
Awatar użytkownika
buhert
klubowicz
klubowicz

enter pisze:http://suchen.mobile.de/a...Features=EXPORT
czyżby zachowała się jeszcze jedna nowa sztuka T-jet??? :pomysli
No to jest wóz :jazda
Kuzyn_z_Sosnowca pisze:Wydaje mi się że to niezła oferta. Katalogowo wersja bez alu, z klimą manual, bez radia i reszty rzeczy kosztuje 51.
Dla mnie wada, że jest biały i...1,4 90KM - po kupnie T-JETa nie kupiłbym już auta z takim silnikiem za taką $.
enter pisze:znajomy kupił bravo t-jet z lakierem za 48 tys. z groszami ale bez w/w dodatków
i bardzo dobrze zrobił :)
enter pisze:tak więc w przypadku kupna lepiej mocno się zastanowić: t-jet czy wypas
z doświadczenia doradzę: T-JET :) też miałem taki wybór i wcale "wypasu" mi nie brakuje. Silnik wynagradza małe braki w wyposażeniu :jazda
enter
klubowicz
klubowicz

buhert pisze:Silnik wynagradza małe braki w wyposażeniu :jazda
klimatyzację masz, radio też i centralny zamek, czegoż chcieć więcej? :)

[ Dodano: |14 Sie 2012|, o 13:31 ]
buhert pisze:No to jest wóz :jazda
ciekawe, czy fabrycznie nowy? :pomysli

[ Dodano: |14 Sie 2012|, o 13:35 ]
Dla mnie wada, że jest biały i...1,4 90KM - po kupnie T-JETa nie kupiłbym już auta z takim silnikiem za taką $.
za tę kasę można mieć bravo 90 km z pakietem sport: sportowa tapicerka, alu 17" (też biały) a tu zwykły dynamic z climatronic. estiva 90 KM kosztowała tyle samo co 90 KM z pakietem sport. jak ktoś siedział w bravo sport, to wie, o czym mówię :)
Pozdrawiam Enter
Awatar użytkownika
buhert
klubowicz
klubowicz

enter pisze:za tę kasę można mieć bravo 90 km z pakietem sport: sportowa tapicerka, alu 17" (też biały) a tu zwykły dynamic z climatronic. estiva 90 KM kosztowała tyle samo co 90 KM z pakietem sport. jak ktoś siedział w bravo sport, to wie, o czym mówię :)
Pakiet Sport bardzo fajny ale...co to za sport przy 90KM :smak pakiet sport chętnie ale z T-JET - wtedy jest dobra konfiguracja.
enter pisze:klimatyzację masz, radio też i centralny zamek, czegoż chcieć więcej? :)
Mi nie potrzeba niczego więcej, ale to taki przykład aporopo wspomnianej przez Ciebie opcji wyboru "T-JET czy wypas".

Jest T-JET z klimą a mogło być 77KM w jakim chciałbym kolorze, alusami 16'', sterowaniem z kierownicy, skóra na kierownicy i gałce zmiany biegów,
radio mp3, halogeny, 4 poduszki, podłokietnik z nawiewem na tył, centralny zamek z pilotem - czyli trochę różnicy w wyposażeniu było :ink
enter
klubowicz
klubowicz

buhert pisze:Jest T-JET z klimą a mogło być 77KM w jakim chciałbym kolorze, alusami 16'', sterowaniem z kierownicy, skóra na kierownicy i gałce zmiany biegów,
radio mp3, halogeny, 4 poduszki, podłokietnik z nawiewem na tył, centralny zamek z pilotem - czyli trochę różnicy w wyposażeniu było :ink
w zasadzie tak, ale część z tych bajerów można dorzucić: np. taka skóra na kierownicy - fabryczna to g* a można dołożyć jakąś lepszą, halogeny - są potrzebne raz czy 2 do roku, cena za fabryczne alu do linei jest jak dla mnie mocno przesadzona (popatrzmy sobie na alu u innych modeli fiata), gorzej z podłokietnikiem - można dołożyć, ale bez nawiewu, sterowanie z kierownicy - bajer, ale też pewnie dałoby się zrobić , no i jeszcze klamki, listwy i lusterka w kolorze
no a silnika T-jet nie przełożysz do v8 :)
Pozdrawiam Enter
Awatar użytkownika
buhert
klubowicz
klubowicz

enter pisze:w zasadzie tak, ale część z tych bajerów można dorzucić: np. taka skóra na kierownicy - fabryczna to g* a można dołożyć jakąś lepszą, halogeny - są potrzebne raz czy 2 do roku, cena za fabryczne alu do linei jest jak dla mnie mocno przesadzona (popatrzmy sobie na alu u innych modeli fiata), gorzej z podłokietnikiem - można dołożyć, ale bez nawiewu, sterowanie z kierownicy - bajer, ale też pewnie dałoby się zrobić , no i jeszcze klamki, listwy i lusterka w kolorze
no a silnika T-jet nie przełożysz do v8 :)
Więcej podsumowania nie trzeba :ink polecam T-JETa i tyle :jazda
enter
klubowicz
klubowicz

buhert pisze:Więcej podsumowania nie trzeba :ink polecam T-JETa i tyle :jazda
tak więc brać T-jet'a bez zastanowienia :)
Pozdrawiam Enter
Awatar użytkownika
Kuzyn_z_Sosnowca
klubowicz
klubowicz
Przebieg: 144000
Silnik: T-Jet z gazem
Rocznik: 2008
Podziękował: 219 razy
Otrzymał podziękowań: 375 razy

Post autor: Kuzyn_z_Sosnowca »

Ale nie każdy jeździ szybko, często nawet nie ma warunków do szybkiej jazdy. Podczas stania w korkach więcej pożytku z automatycznej klimy i muzyki z USB.
enter
klubowicz
klubowicz

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/fi ... leage=5000" onclick="window.open(this.href);return false;
czyżby nowy fabrycznie T-jet?
jak by było ze sprowadzeniem do Polski takiego auta?
Pozdrawiam Enter
Awatar użytkownika
buhert
klubowicz
klubowicz

enter pisze:czyżby nowy fabrycznie T-jet?
Jeśli tak to tam jeszcze jest "150PS" :jazda

Najtańszy nowy T-JET http://otomoto.pl/fiat-bravo-dynamic-t- ... 10027.html" onclick="window.open(this.href);return false; (Żywiec)

i oczywiście ciekawostka od nich(jak to lubią je mieć co jakiś czas w ofercie)
http://folwark-zywiec.otomoto.pl/fiat-6 ... 19612.html" onclick="window.open(this.href);return false; nowy Sej po gradobiciu :smak
ODPOWIEDZ