Nawet ja się jakiś uparty szeryf trafi to cztery śrubki, zdejmujemy atrapę i wszystko widać jak na dłoni
Chociaż szczerze wątpię żeby kiedykolwiek któregoś z nas to spotkało.
SZAMAN, gwarantuję Tobie, że nie wszędzie są tacy "Kontrolerzy"
[ Dodano: |14 Lip 2011|, o 00:59 ]
To w lampach z 2010 r numery homologacji są na kloszach? Czy kazali Ci podnieść maskę, gdyż u mnie homologacja lampy świateł m. innymi mijania jest na plastikowym uchwycie pod maską ?.
witaj.
Tak poprosili ,żebym podniósł maskę i zobaczyli na kloszach numery świateł mijania, a właściwie szukali dziennych
podziękowali i pozwolili odjechać.Musiałem okazać dużo cierpliwości ,zeby włączyć sie do ruchu ,bo akurat kawalkada samochodów jechała w obie strony i nie mogłem sie " wcisnąć'.
Nie wiem własciwie po co kazali mi podnieść maskę skoro jeden z nich zaglądał przez grilla na światła.Może spodziewał sie ,ze jak maska będzie w górze to więcej zobaczy.Nie zbadane są pomysły Kontrolerów...hihi
Pozdrawiam
Szczerze mówiąc to nie podobają mi się te światła
I nawet jakby to kosztowało 50 zł to na pewno na mój bolid by nie trafiło. Coval trafnie to nazwał..naklejki
Miałem kiedyś plan wstawienia okrągłych dziennych obok halogenów, trochę podłubać, zrobić podobne tuby, żywica, szpachla itd... Ale okazało się, że system mocowania kratki przeszkadza, a poza tym zaraz za nią jest rura intercoolera. No i w ogóle nie mam dziennych
W tym stylu mają fabrycznie zrobione nowe Citroeny, Fordy ale u nich wygląda to elegancko ładnie wkomponowany a tutaj jak się przyglądam to wyglądają jak by były przyklejone. Cena odstrasza, myślę że koneserzy na takie rzeczy się znajdą i może ktoś w przyszłości bardziej to dopracuję i już za niższą cenę.